abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Apple iPad

Apple iPad of een andere tablet-PC?

5/2/15 Dankzij Apple is er een razendsnelle opmars geweest van de tabletcomputers. U kunt bij de aanschaf van een tablet gewoon blind varen op Apple, maar eigenlijk is het goed om de volgende drie opties tegen elkaar af te wegen:
  1. De Apple iPad - hierbij maakt u de duurste keuze en beperkt u zich tot ´´n fabrikant, Apple, en ´´n platform, iOS. Het aantal softwarepakketten voor de iPad is gigantisch, maar veel softwareontwikkelaars brengen een minimale variant van hun software uit voor de iPad. Zo ook Bluebeam voor het bewerken van PDF-documenten.
  2. Een Android-tablet - hierbij kiest u voor het besturingssysteem Android van Google, maar kunt u nog een tabletfabrikant uitkiezen. Ook voor Android is ontzettend veel software uitgebracht, maar Bluebeam heeft nog geen Android-versie.
  3. Een Windows-tablet - hierbij kiest u voor het besturingssysteem Windows van Microsoft, wat ook op gewone PC‘s draait en kunt u ook kiezen uit vele fabrikanten. Een Windows-tablet is eigenlijk een gewone PC en dat betekent voor softwareontwikkelaars die al Windows-software maken, zoals Bluebeam, dat ze hun software nauwelijks hoeven aan te passen. Alleen de aanraakbediening hoeft maar te worden toegevoegd. Dit heeft Bluebeam gedaan en dat is te zien aan het standaard meegeleverde gebruikersprofiel Tablet.


Nieuws rond Apple iPad


Supersnelle PDF op uw iPad via de nieuwe Bluebeam Revu iPad 3.0.
5/2/15 Bluebeam heeft met de komst van Revu versie 2015 ook een nieuwe versie uitgebracht van zijn iPad-versie:
- snellere opbouw van zware tekeningen
- doorlopende PDF synchronisatie in de achtergrond
- doorwerken als de verbinding even wegvalt
- onderdeel van Studio in Bluebeam Revu 2015

Bekijk de video en weet binnen 3 minuten dat u dit terugverdient. Wacht niet tot u achterloopt, maar pak uw voorsprong op de concurrentie zodra het kan!


Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv