abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over GstarCAD Belgium

IDEOMA, uw vertrouwde GstarCAD-leverancier voor België

27/5/19 In het verleden was IDEOMA exclusief GstarCAD-distributeur voor België, maar helaas heeft GstarCAD besloten om u voor de aanschaf enkel nog online te verwijzen naar het Belgische bedrijf Mesali. IDEOMA blijft gelukkig gewoon het recht behouden om GstarCAD in elk EU-land te leveren, maar er is afgesproken dat we ons vooral richten op Nederland, hetgeen vanwege de taal natuurlijk al de bestaande situatie is. We hebben als IDEOMA van oudsher zeer veel tevreden Belgische klanten, ook vanwege de taal, dus onze dienstverlening blijven we vol enthousiasme doorzetten voor de Belgische markt, zij het zonder de online aanmoediging van GstarCAD en als alternatief voor Mesali. Mocht u met Mesali niet goed uit de voeten kunnen, dan houden wij ons van harte aanbevolen voor de levering en ondersteuning van uw GstarCAD-licenties.


Over Mesali en GstarCAD.be

28/5/16 Let op! Onder de gekaapte domeinnaam www.gstarcad.be is sinds kort een nieuwe GstarCAD-website geopend door een niet-geregistreerde firma, genaamd Mesali BVBA. Men geeft zich uit als GstarCAD-distributeur voor België, maar dat zijn wij al sinds 2009 en dat blijven wij natuurlijk gewoon doorzetten, want we hebben zeer veel tevreden Belgische klanten.

Wie is Mesali BVBA?
Enig zoekwerk brengt de link boven water naar de firma RTOC Repro, een leverancier van kantoorartikelen. Aan deze firma verbonden is (of was) de firma TechCAD, voorheen verdeler van CAD-pakketten als Vectorworks, InteriCAD en ZWCAD. Deze laatste website lijkt uit de lucht gehaald. Nog maar kort geleden vond u daar de webshop voor het bestellen van ZWCAD en InteriCAD. Dat lijkt nu niet meer te kunnen.

Word verdeler van GstarCAD via IDEOMA
Op deze website www.gstarcad.be worden bedrijven opgeroepen om zich te registreren als verdeler, waarop wij in reactie aan u het volgende willen voorstellen. Elk bedrijf dat GstarCAD bij ons inkoopt en doorverkoopt aan zijn klant, krijgt 20% inkoopkorting op GstarCAD. De licentie moet men registreren op naam van de klant, de eindgebruiker, niet zijnde uw eigen bedrijf. Omdat wij als klein bedrijf het gehele Nederlandstalige marktgebied bedienen, werkt IDEOMA al sinds jaar en dag samen met partners die dicht bij de klant staan en verstand hebben van computers of soms zelfs echte CAD-specialisten zijn. Wij gebruiken een goed CRM-systeem waarin we u als verdeler aan uw klant koppelen, zodat we uw zakelijke belangen optimaal kunnen respecteren.

Stuur een email aan info@ideoma.nl en we nemen per omgaande contact met u op.
Nieuws rond GstarCAD Belgium

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het belangrijkste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv