abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over IDEOMA Project.

IDEOMA Project
16/12/08 IDEOMA Project is een zelfstandig databaseprogramma voor het beheren van projectgegevens, zoals projectpartijen, locatie, documenten, acties, begrotingsposten en geboekte uren. Via de projectenlijst of rechtstreeks door een nummer in te tikken komt u bij de projectdetails. Daar ziet u in ��n oogopslag via het vrije memoveld de stand van zaken van uw project. Via tabbladen kunt u verschillende lijsten bekijken, zoals de actielijst van het project, de betrokken projectpartijen, de documenten van het project en de begrotingsposten. Vanuit elke lijst kan worden doorgeklikt naar de details van de betreffende informatie, zoals de bedrijfsdetails van projectpartijen, de tekeningenlijst of de details van een begrotingspost en de daarop geboekte uren.

Download de brochure

Nieuws rond IDEOMA Project.

Heel veel nieuws in IDEOMA Project
19/5/11 IDEOMA Project is het meest onderbelichte product van IDEOMA. Dat komt misschien wel omdat we er zelf ook dagelijks mee werken en dan voelt het zo gewoon. Maar zo heel gewoon is deze software niet. Het is voor ons een onmisbare tool om de voortgang van alle projecten te bewaken, de contactgegevens van onze relaties bij te houden, de gespreksnotities, het emailverkeer, de offertes en de financiële administratie mee te doen. En IDEOMA Project draait bij één van onze klanten locatie-onafhankelijk (op een cloud server) en is zeer geschikt voor applicatievirtualisatie.


Totaalbeeld met IDEOMA Project
16/12/08 Als u al uw projecten, relaties, documenten, acties, aantekeningen en uren in één systeem het zitten, dan wil dat nog niet zeggen dat u een goed totaalbeeld hebt. Als er teveel moet worden geklikt voordat u ziet wat u wilt weten, dan werkt het niet. Let eens goed op uzelf. Zit u soms notities te maken naast de computer van wat u op het scherm ziet? U huidige systeem biedt kennelijk onvoldoende overzicht. Bij IDEOMA Project hebt u dat probleem niet. Het aantal kliks om iets te weten te komen is zo gering, dat u tijdens elk telefoongesprek alles bij de hand hebt. Zo moet dat. Computers moeten voor u werken en niet andersom!


Maak van projectleiders geen administrateurs!
14/11/03 Stel, u bent een succesvol projectleider dankzij uw organisatietalent en managementkwaliteiten. Maar omdat u geautomatiseerd moet werken gaat veel tijd verloren en moet u overuren maken. U denkt: "ik moet met m'n tijd meegaan" en u hebt voor grotere uitdagingen gestaan, dus u klaagt niet en bijt zich erin vast. Wat u zich nog niet realiseert is dat u slachtoffer bent van het zoveelste technisch hoogstaande, maar helaas geld verslindende en dus onafgemaakte automatiseringsproject dat uw organisatie zich heeft laten aanpraten.
Access
Dan wordt het hoog tijd om eens kennis te maken met IDEOMA Project. Op het hoofdmenu drie grote knoppen: Kies project, Nieuw project en Projecten. Als u op de knop Projecten klikt (misschien verbaast het u) dan gebeurt er gewoon wat u verwacht: u krijgt de lijst met projecten. Zonder veel opsmuk, maar gewoon zakelijk, met alleen zinvolle informatie. En als u dan op de grote knop Details klikt, dan krijgt u gewoon alle projectdetails te zien. Dus de opdrachtgever, de projectlocatie en de laatste aantekeningen van uw collega's bovenaan in het memoveld. Wie wat wanneer moet doen en of die acties zijn gedaan, vindt u onder het tabblad Acties. Welk bedrijf wat doet vindt u onder Projectpartijen. Onder het tabblad Documenten vindt u de samenvatting van alle projectdocumenten. En onder Begroting vindt u de urenbegrotingsposten, met per post de begrote en de werkelijke uren.

Maar daar stopt IDEOMA Project niet, want IDEOMA Project is op basis van eenvoudige en betaalbare technologie ontwikkeld en dus netjes afgemaakt. Met ��n klik maakt u een nieuwe aantekening in het memoveld, automatisch voorzien van uw initialen en de datum. Met ��n dubbelklik ziet u wie er wanneer op die ene begrotingspost hebben geboekt. Met ��n dubbelklik kunt u vanaf een projectpartij naar alle bedrijfsdetails van uw onderaannemer of adviseur. En daar ziet u weer onder Projecten de andere projecten die u met deze partij hebt gedaan. En daar kunt u weer met ��n dubbelklik de projectdetails van opvragen, zodat u direct uw collega-projectleider kunt vragen naar zijn ervaringen. Kortom, IDEOMA Project biedt u de meerwaarde die u van een projectenbeheersysteem mag verwachten.

Bent u verantwoordelijk voor het rendement van uw organisatie?
Voorkom dan extra administratieve belasting van uw gewaardeerde projectleiders en vraag snel een proefinstallatie van IDEOMA Project aan. IDEOMA Project is een zeer eenvoudig en toch volledig hulpmiddel om uw projectinformatie overzichtelijk te houden.

Bent u management-assistent?
Dan leren wij u graag hoe u statistische rapportages kunt maken, bijv. met de gemiddelde afhandelingstijd van de acties of de werkelijke versus de gebudgetteerde uren.

Bent u projectmedewerker?
Dan wilt u enkel de projecten zien waar u aan werkt, zowel bij het maken van de technische documenten, als bij het schrijven van een fax of het boeken van uw uren. En op uw eigen actielijst ziet u dagelijks wat er van u wordt verwacht. Natuurlijk worden projectgegevens, adressen, faxnummers en andere informatie automatisch op de nieuwe documenten ingevuld.

Bent u tekenaar en wilt u enkel de tekeningen per project zien?
Ook dat kan. U wordt dan niet lastig gevallen met de andere documenten. Betreft het tekeningen van derden of gescande tekeningen, dan kunt u die automatisch aan de tekeningenlijst toe laten voegen. Natuurlijk worden de projectgegevens automatisch in het tekeninghoofd van elke nieuwe tekening ingevuld.

Bent u systeembeheerder?
Dan hoeft u alleen maar Microsoft Access en IDEOMA Project op alle clients te installeren en een database op de server. U geeft eenmalig aan waar de database staat en waar de projectmappen met documenten.

Bent u de huisstijlmanager?
Dan leren wij u graag hoe u uw sjablonen (templates) zo kunt aanpassen dat ze automatisch door IDEOMA Project worden voorzien van adres- en projectgegevens.

Klik hier voor meer informatie.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv