abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over ABBYY FineReader 14 Standard

PDF‘s bewerken en converteren

17/10/18 Met Abbyy FineReader, dat standaard ongeveer 150 euro excl. BTW kost, kunt u allerlei bestanden omzetten naar PDF en PDF-bestanden bewerken en er aantekeningen op maken, net als in het wat duurdere Bluebeam en Adobe Acrobat Pro DC. Voor 80 euro meer haalt u met de FineReader Corporate-editie ook de functies in huis om PDF-documenten te vergelijken en om via een ‘Hot folder‘ tot 5000 gescande pagina‘s per maand automatisch te laten omzetten naar PDF. Daarbij wordt de tekst herkend via de OCR-techniek die ook in Bluebeam eXtreme zit (niet in Bluebeam CAD en Standard). Het resultaat daarvan is dat uw oude gescande documenten daarmee op tekst doorzoekbaar zijn geworden. Dat kan veel tijd schelen om die documenten te vinden.

Nieuws rond ABBYY FineReader 14 Standard

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv