if dutch is abacadabra for you ...   abc Hoofdmenu
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.Wat is er nieuw in AutoCAD LT 2019?

Het beste overzicht van wat AutoCAD LT 2019 u aan nieuwe functies te bieden heeft leest u op de Vlaamse website 2DCAD.INFO.

Wat nieuw is in AutoCAD LT 2018 leest u in het Engels op de AUGI-website (AutoCAD User Group International) of op de Online demo‘s op de website van Autodesk. Via de links hieronder kunt u de laatste versie meteen bestellen.

www.ideomashop.nl

   

AutoCAD 2019 is de nieuwste versie.

Meer over AutoCAD, AutoCAD LT, de kopieerbeveiliging en de netwerkversie.

Oudere versies
AutoCAD 2014
AutoCAD 2013
AutoCAD 2012
AutoCAD 2011
AutoCAD 2010
AutoCAD 2009
AutoCAD 2008
AutoCAD 2007
AutoCAD 2006
AutoCAD 2005

Tip: voor een eenmalig bedrag van slechts 450,-- heeft u tegenwoordig een goed alternatief voor AutoCAD: GstarCAD.Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2018, IDEOMA intelligent systems bv