abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht 9 maart 2001 Klik hier voor meer informatie over ADT versie 3.

CADM-nieuws 21 - 8 december 1999

Waarom AutoCAD Architectural Desktop?

Om aan te geven waarom u de Hfl 7.995,-- en de 370 Mb schijfruimte zo snel mogelijk vrij moet maken om AutoCAD ADT in huis te halen volgen hieronder enkele voorbeelden waaruit de krachtige functionaliteit van AutoCAD Architectural Desktop blijkt.

Grids
Afbeelding vergroten Voor het tekenen van grids beschikt ADT over een prachtige en toch eenvoudige gridfunctie. Het grid hangt al direct aan uw kruisdraden als u het gridmenu start. Als u op dat moment de maten van het grid wijzigt, ziet u meteen de consequenties, nog voordat u het geplaatst heeft.

Afbeelding vergroten

Afbeelding vergrotenHet grid kan worden voorzien van labels die achteraf gemakkelijk opnieuw genummerd kunnen worden. Ook kunnen kolommen op de snijpunten van het grid gehangen worden en kan het grid worden voorzien van maatlijnen. Past u achteraf de verdeling van het grid aan, dan wordt het aantal kolommen meteen aangepast.

Ruimten, vloeren en plafonds
Met ��n enkele opdracht worden van een ruimtecontour de vloeren en de plafonds gegenereerd, waarbij kan worden aangegeven hoe de plafonds en vloeren zich gedragen t.o.v. de wanden.

Systeemplafonds
Afbeelding vergroten De functie om een systeemplafond te tekenen bevat precies dat wat u mist bij de arceerfunctie van AutoCAD. U kunt bijvoorbeeld schuiven met het plafondraster, terwijl het raster steeds tot aan de begrenzende lijnen blijft lopen. Ook kunt u gemakkelijk naderhand een nieuwe begrenzing aan het raster toevoegen, bv. om er een vide in te maken.

Afbeelding vergroten
Kozijnen
Kozijnen kunnen worden gekozen uit een uitgebreide bibliotheek of u maakt zelf een kozijnstijl aan, hetgeen met zeer intu�tieve menu's is omkleed.
Afbeelding vergroten
Op elk moment tijdens het instellen kan het kozijn rondom bekeken worden, nog voordat het wordt geplaatst. Ook kunt u het kozijn in de tekening 1:1 naast een ander houden om te zien hoe het staat. Hierdoor wordt het spelen met de maten enorm versneld.

Daken in Architectural Desktop
Afbeelding vergroten Daken kunnen zeer eenvoudig ontworpen worden door de omtrek van het gebouw aan te geven.
M.b.v. grip editing of andere standaardfuncties van AutoCAD kan de vorm van het dak gewijzigd worden, waarbij de dakhellingen zoveel mogelijk ongewijzigd blijven.

Afbeelding vergroten

Klik hier voor deel 2 van 'Waarom AutoCAD Architectural Desktop?'

Klik hier voor informatie over ADT 3.

Aanschouw ADT zelf ...

Indien u Architectural Desktop met eigen ogen wilt aanschouwen, komt u dan op 21 januari a.s. naar IDEOMA in Leiderdorp voor de gratis productpresentatie. Wij cre�eren dan in ADT een model waarbij de belangrijkste functies van ADT aan bod komen. Vervolgens gaan we dit model verder bewerken in 3D Studio VIZ 3 met een schitterende presentatie als eindresultaat.
Als u ADT eens wilt uitproberen, wijzen wij u graag op de basisopleiding ADT, welke gehouden wordt op 16, 18 en 22 februari a.s. op ons kantoor in Leiderdorp.

Klik hier voor de huidige opleidingen en diensten.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv