abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if Dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Upgraden naar Bluebeam 21

Upgraden naar Bluebeam Revu 21

5/5/23 Hieronder vindt u de stappen die u zelf kunt nemen als u uw oude Bluebeam-versie wilt upgraden naar versie 21 en over een lopend onderhoudscontract beschikt. Bij een open licentie werkt dit anders, dus neem even contact op als uw serienummer met 96 begint. Bent u van plan om er licenties bij te kopen, doe dat dan eerst. We maken graag een rekensom voor u en bijna altijd is het voordeliger om eerst uit te breiden en dan pas te upgraden, omdat Bluebeam een mooie overgangsregeling heeft bedacht. Immers, tot nu toe kocht u Bluebeam met optioneel een vrij laag jaarlijks onderhoudsbedrag, terwijl u nu overgaat naar een huurlicentie. Uw enige keus is: wel of niet upgraden naar 21. Bij niet upgraden probeert u zo lang mogelijk door te werken op versie 20. Het jaarlijkse onderhoud stopt u dan. Hebt u dan later toch een extra licentie nodig, dan stapt u tegen de standaardprijzen in op de nieuwste versie. Omdat u dan een paar jaar niets hebt betaald, kan dit ook een prima keuze zijn.

Samengevat houdt het upgrade-proces het volgende in: als eerste maakt u een account aan in de Webstore van Bluebeam. Daar vindt u dan uw oude licentie en klikt op de upgrade-knop, waarna u voor 0 euro de upgrade in uw winkelwagentje ziet zitten en kunt uitchecken zonder te betalen. U wacht dan vervolgens op de uitnodiging per email vanuit Bluebeam om uw versie 21 licentie te gaan beheren in het Beheerportaal van www.bluebeam.nl. Hebt u maar één licentie, dan hoeft u enkel uw wachtwoord maar aan te maken, want in het beheerportaal is dan alles verder al geregeld. Het enige wat u dan nog doet is versie 21 downloaden, installeren, starten en uzelf rechtsboven aanmelden met het zojuist gemaakte wachtwoord. We gebruiken voor alle Nederlandse klanten de Duitse server, vanwege de EU jurisdictie, dus let daarop bij het kiezen van de server. Helaas leidt dit soms nog hier en daar tot een tekstje in het Duits. Dat is niet de bedoeling, dus als dat zo is, dan ontvangt Bluebeam Support graag een schermafdruk van de melding of een kopie van het Duitstalige emailbericht.

Zorg, voordat u begint, dat uw emailinstellingen tolerant zijn voor de volgende domeinen:

@bluebeam.com
@bluebeamops.com
@bluebeam-support.com
@bluebeamstudio.de
@amazonses.com

Begint uw serienummer met 96, stop dan hier en neem contact op met IDEOMA.
 1. Controleer of u toegang hebt tot het juiste emailadres voor uw oude licentie, bijv. door in te loggen op de Reg Lookup pagina. Met dat emailadres moet u een account aanmaken in de Bluebeam Webstore.

 2. Ga naar de Bluebeam Webstore en zet de instellingen in de bovenrand op UK, EUR, Server Region Germany en klik op Login. 3. Klik nu op CREATE ACCOUNT en vul uw gegevens en een wachtwoord in voor de Webstore.

 4. Klik op ACCOUNT MAKEN (of CREATE ACCOUNT) en accepteer de voorwaarden. U krijgt nu een melding dat uw email moet worden geverifiëerd. Laat deze open staan, want de link "Sign in here" die daaronder staat hebben zo nodig.

 5. Ga naar uw email, open het zojuist ontvangen bericht "Bluebeam email verification" en klik op "Confirm My Bluebeam ID".

 6. Na de "Thank you!" melding kunt u inloggen in de webstore door op "Sign in here" te klikken. Lukt dat niet, ga dan terug naar de Bluebeam Webstore en zet de instellingen in de bovenrand op UK, EUR, Server Region Germany en klik daar op Login.

 7. Eenmaal in de Webstore (klik evt. op Deutschland > Großbritannien > EUR om de Engelse taal terug te krijgen), klikt u op "Perpetual licenses" en u ziet uw oude licentie met daarachter de Upgrade knop, waarop u klikt om de upgrade in gang te zetten. U ziet nu rechtsboven "Items in Cart: 1" staan.

 8. Klik op "View Cart" en dan op "Checkout", vul uw gegevens in en klik op "Continue Checkout".

 9. Nadat uw €0-bestelling is afgerond moet u even wachten totdat Bluebeam uw nieuwe licentie heeft aangemaakt. U ontvangt dan een uitnodiging om een nieuw account aan te maken in het beheerportaal. Dit account is uw Bluebeam ID en gebruikt u op elke computer waar u uw persoonlijke licentie wilt gebruiken. Het Bluebeam Revu 21 programma moet wel op die computers staan.

 10. Volg de instructies van de uitnodigingsemail en kies, indien nodig, Germany als server en geef uw nieuwe wachtwoord op.

 11. Wilt u zelf met Bluebeam werken, download dan het programma Bluebeam Revu 21, installeer het, start het en klik vanuit Bluebeam rechtsboven op "Aanmelden". Meld u aan via de Duitse server met uw emailadres (uw Bluebeam ID) en wachtwoord. Als het aanmelden is gelukt, dan ziet u rechtsboven in Bluebeam uw emailadres en als u daarop klikt ziet u "Pakket: Complete". Of uw oude versie nu Standard, CAD of eXtreme was, uw gratis upgrade is altijd Complete (vergelijkbaar met eXtreme, dus alle functionaliteit).

 12. Gaat u niet zelf met Bluebeam werken of bent u niet de enige, ga dan naar het beheerportaal via www.bluebeam.nl > Aanmelden > Beheerportaal. Eenmaal in het beheerportaal kunt u uw collega‘s uitnodigen om een account aan te maken. Hoe dat precies moet leest u in de handleiding over het beheerportaal. Bluebeam werkt momenteel nog aan de Nederlandstalige handleiding. Als u de Engelstalige handleiding volgt, let dan op dat u als server Germany kiest en om in het Dashboard met Accounts te komen klikt u op het driehoekje achter uw naam en kiest "My Accounts".Het beheren van uw licenties via het online portaal kunnen wij ook voor u doen, dus neem gerust contact op voor een voorstel.


Nieuws rond Upgraden naar Bluebeam 21

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv