abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Bluebeam Studio

Gelijktijdig online PDF-documenten reviseren

Met Bluebeam Studio, de gratis webdienst voor Bluebeam-gebruikers, kunt u vanuit Bluebeam het PDF-document dat u bekijkt met een paar kliks via internet aanbieden aan uw collega in de kamer naast u of waar dan ook ter wereld. Door emailadressen in te voeren ontvangen uw collega's een link naar het PDF-document, dat met deze actie wordt ge-upload op de Bluebeam Studio server. Zodra ze op de link klikken wordt het PDF-document gedownload en alle aantekeningen die er op worden gemaakt gaan direct terug naar de Bluebeam Studio server, die ze direct doorgeeft aan iedereen die met hetzelfde document bezig is. Bluebeam biedt hiermee een unieke en ongelofelijk efficiënte manier van aantekeningen delen. Elke beoordelaar kan aangeven wanneer hij of zij met het document klaar is, hetgeen zichtbaar wordt in een lijstje. De aanbieder van het document kan de reviseersessie elk moment beëindigen en beschikt dan over een PDF-document met alle aantekeningen, conform de open PDF standaard.
Nieuws rond Bluebeam Studio

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu


Bekijk hieronder de basisuitleg over Bluebeam Studio in het engels of neem contact op voor meer informatie.

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv