www.damen-bergum.nl
www.damen-bergum.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Damen Shipyards

Kenniscentrum op het gebied van de Kust- en Binnenvaart

Damen Shipyards Bergum is een werkmaatschappij van de Damen Shipyards Group en voert als kenniscentrum op het gebied van de Kust- en Binnenvaart een sterk expansief en internationaliserend beleid. Vanaf de oprichting heeft de werf een uitgebreid scala aan vaartuigen gebouwd: droge lading schepen, tankschepen, sleepboten, hotel- en passagierschepen, baggermateriaal en onderzoeksvaartuigen. De werf heeft de afgelopen jaren veel kennis en kunde geïnvesteerd in haar vakmensen, in onderzoek en de toepassing van de moderne scheepsbouwtechnieken. Damen Shipyards Bergum is in de Damen Group de specialist als het gaat om de ontwikkeling en nieuwbouw van zeewaardige vrachtschepen tot een laadvermogen van 7200 ton.

In 1985 is de Damen Shipyards Group samenwerking met reders en bevrachters begonnen met de ontwikkeling van droge lading schepen en is de bouw van deze schepen uitgevoerd door onder andere Damen Shipyards Bergum. Deze schepen hebben als Damen Combi Coasters en Damen Combi Freighters een uitstekende naam verworven.

Met ca. 75 vaste medewerkers worden door Damen Shipyards Bergum zeven á acht vrachtschepen per jaar gebouwd. Deze procedure vergt een industriële aanpak met hoogwaardige engineering en productie processen en met een zorgvuldig en scherp inkoopbeleid.

De werf is uitgerust voor het bouwen van complete en complexe schepen en verzorgt het gehele traject van ontwerpfase, engineering, inkoop en productie. Mede door de samenwerking met het moederbedrijf en de zusterorganisaties is Damen Shipyards Bergum in staat om snel en goed te bouwen tegen lage kosten. Zo heeft de Damen Group ook productiefaciliteiten in onder andere Yichang in China, Galatz in Roemenië en Nikolayev in Oekraïne. Op basis van deze elementen bouwt Damen Shipyards Bergum zeer kostenbewust kwaliteitsschepen die hun waarde door de jaren heen behouden.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.damen-bergum.nl

F

sa

Bergum

Kenniscentrum op het gebied van de Kust- en Binnenvaart


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv