www.baarn.nl
www.baarn.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Gemeente Baarn

Gemeente Baarn

Algemene Informatie over Baarn
Baarn ligt in het midden van Nederland, aan de rand van de provincie Utrecht en de regio Eemland. Samen met de kernen Eembrugge en Lage Vuursche vormt Baarn een gemeente en gemeenschap waar we trots op mogen zijn. De landschappelijke omgeving is prachtig. Baarn is aan de zuidkant omgeven door de bosrijke Utrechtse heuvelrug, met als parel het beschermde dorpsgezicht van Lage Vuursche. Aan de noordoostzijde strekt zich een polderlandschap uit dat is doorsneden door de meanderende Eem. Baarn is, in de luwte van de grote steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort, zowel met de auto als de trein goed bereikbaar. De A1 ligt op steenworp afstand en via provinciale wegen rijdt u naar omliggende gemeenten. Met de trein bent u in zeven minuten in Hilversum en Amersfoort.

Leefbaar
Baarnaars hebben het wat hun woon- en leefomgeving betreft over het algemeen goed naar hun zin (zie hiervoor ook Baarn - Feiten en cijfers). Maar naast wonen en werken heeft leefbaarheid ook sociaal-economische kanten. Deze nemen in het gemeentebeleid een centrale plaats in. Door sociaal-culturele instellingen en sociale verbanden in onder meer vrijwilligerswerk, sportverenigingen en scholen te stimuleren en faciliteiten te bieden, streeft de gemeente naar maatschappelijke deelname van alle inwoners. Voorzieningen die niet op eigen kracht hun hoofd boven water kunnen houden, worden gesteund als ze een gunstige uitwerking hebben op het sociale of economische klimaat van Baarn.

Vitaal
Het zoveel mogelijk ruimte bieden aan voorzieningen waar vraag naar is, draagt ook bij aan de vitaliteit van de gemeente. Om deze vitaliteit te waarborgen streeft de gemeente er naar ongewenste gevolgen van vergrijzing enigszins af te remmen, de aan Baarn gebonden mensen te behouden en het huidige aanbod aan bedrijvigheid op peil te houden. Bij bestemming en herbestemming van gebieden of gebouwen zal de woonfunctie prioriteit krijgen.
Natuurlijk staat Baarn niet overal alleen voor. Op het gebied van voorzieningen heeft de gemeente ook te maken met plannen van de provincie en omliggende gemeenten. Bij de samenwerking zal voor de Baarnse bevolking steeds aandacht zijn voor het behoud van kwaliteit en het eigen karakter.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.baarn.nl

Og

og

Baarn

Gemeente Baarn


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv