www.bninfra.ballast-nedam.nl
www.bninfra.ballast-nedam.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Ballast Nedam Infra Zuid-Oost

Allround bouwer op het gebied van infrastructurele werken

Ballast Nedam Infra Zuid Oost B.V. opereert centraal vanuit het Ballast Nedam Huis in Eindhoven en bestrijkt hiermee de provincies Noord-Brabant en Limburg. Ballast Nedam Infra Zuid Oost is een ervaren regionale partner en heeft zich ontwikkeld tot een allround bouwer op het gebied van infrastructurele werken. Samen met andere professionele disciplines binnen Ballast Nedam bieden wij creatieve en innovatieve oplossingen bij: ontwerp, voorbereiding, coördinatie, uitvoering als ook nazorg.

Spraakmakende projecten van Ballast Nedam Infra Zuid Oost zijn o.a. een aantal bruggen, viaducten en geluidsschermen op onderdelen van de Hogesnelheidslijn, de rioolwaterzuivering in Bath en Heeswijk Dinther, en het ontwerp en de bouw van het Ecoduct te Best.


Van groot belang bij dit soort projecten is niet alleen de communicatie met alle belanghebbende partijen, maar ook met de directe omgeving. Zo begrijpen we wat er speelt en leeft in de buurt. Daarom maken ook kleinere projecten, zoals het onderhoud van provinciale en gemeentelijke wegen, een belangrijk deel uit van onze activiteiten.

Ballast Nedam Infra Zuid Oost heeft ook een aantal specialismen in huis, die verder reiken dan alleen onze regio. In grote delen van het land dragen wij in de wintermaanden zorg voor de gladheidsbestrijding. Daarnaast heeft Ballast Nedam Infra Zuid Oost inmiddels een grote expertise opgebouwd op het gebied van zuiveringsinstallaties. Tot slot mogen we planontwikkeling tot een van onze kernactiviteiten rekenen. Op deze manier kunnen we in een zo vroeg mogelijk stadium intensief met de klant samenwerken, onze kennis effectief inbrengen en samen tot efficiënte oplossingen komen.

Wij proberen zoveel mogelijk betrokken te zijn bij maatschappelijke ontwikkelingen die in de regio een grote rol spelen. Te denken valt hierbij aan ondergrondse containerisatie, technisch parkmanagement, integraal waterbeheer en ecologische ontsnippering. Op deze manier levert Ballast Nedam Infra Zuid Oost een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze leefomgeving en dragen wij bij aan een duurzame samenleving.


Uiteraard staat bij Ballast Nedam de veiligheid centraal en werken we onder NEN- en ISO 9001: 1994, VCA** 2000/03 certificering.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.bninfra.ballast-nedam.nl

B

ci

Eindhoven

Allround bouwer op het gebied van infrastructurele werken


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv