www.bolegbo.nl
www.bolegbo.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Bolegbo-vok

Branchevereniging van de grondboor- en bronbemalingsbranche

Bolegbo-vok is de branchevereniging van de grondboor- en bronbemalingsbranche alsmede de kabelleg- en buizenlegbranche. Bij de verenging zijn ca. 85 leden aangesloten die gezamenlijk 80 tot 90 % van de omzet in de Nederlandse boor-, kabelleg- en buizenlegbranche genereren. Bolegbo-vok kan zich dus met recht als representatief voor de branche beschouwen.
De aangesloten lidbedrijven zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het feit dat in vrijwel heel Nederland gas, water, elektriciteit en telefoon is. Hiervoor hebben zij een enorm omvangrijk en fijn vermaasd web van kabels en leidingen in de Nederlandse ondergrond aangelegd.
De meer dan 300.000 km gas- en waterleidingen die er in de grond liggen, de miljoenen kilometers telecom- en elektriciteitskabels die zijn aangelegd, de industriële kabels en leidingen, dat alles moet continu in bedrijf zijn én blijven.
Het belang van de branche voor het dagelijkse en economische leven in Nederland is daardoor erg groot.

Als branchevereniging behartigt Bolegbo-vok de belangen van de aangesloten leden. Zij doet dit op allerlei verschillende gebieden. Bijvoorbeeld advisering van individuele leden inzake werkgever - werknemerrelaties, overleg met opdrachtgevers en overheden over certificering en vergunningstelsels, betrokkenheid bij discussies over aanbestedingsreglementen, opstellen van algemene voorwaarden of het creëren van nieuwe opleidingsmogelijkheden.

De boor-, kabelleg- en buizenlegbranche en Bolegbo-vok, gezamenlijk maken zij zich sterk voor een goede ondergrondse infrastructuur.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.bolegbo.nl


cr

Gouda

Branchevereniging van de grondboor- en bronbemalingsbranche

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv