www.bonkelektro.nl
www.bonkelektro.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Bonk Elektro

Gewoon goed en betrouwbaar

Er zijn veel verschillende bedrijven werkzaam in de elektrotechniek, ieder met zijn eigen specialiteit, expertise en de daarbij behorende kosten. Hieronder volgt een korte uitleg hoe Bonk Elektro zich onderscheidt.

Specialist
In relatie tot de 'alleskunners' of 'klussers' is Bonk Elektro als elektricien een specialist en staat borg voor kennis, kwaliteit en garantie. Als specialist blijft Bonk Elektro op haar gebied goed bij met normen, inzicht en nieuwe ontwikkelingen. Daarbij is Bonk Elektro lid van de Uneto-Vni,erkend installateur volgens de SEI en in bezit van zegelrecht (het recht tot het verbreken van de zegel van de hoofdzekering en het spanningsloos maken de installatie).

Flexibiliteit
Omdat Bonk Elektro een eenmansbedrijf is, is het in staat flexibel te blijven en zich makkelijker aan te passen aan de klant als het gaat om werktijden en wachttijden. Mocht het niet mogelijk zijn om de werkzaamheden alleen te doen dan beschikt zij over een netwerk van andere zelfstandige elektriciens om het samen op te lossen.

Kosten
De overhead is relatief klein, dus het uurtarief is scherp. Neem contact op voor meer informatie. Zorg wel dat u een erkend installateur aan het werk hebt, want goedkoop kan duurkoop worden.

Verlichting
Zoals u kunt zien bij de reeds afgeronde projecten, richt Bonk Elektro zich ook op het adviseren, plaatsen en monteren van verlichting. Dit gebeurt met behulp van de kennis en ervaring van leveranciers en andere specialisten. Creativiteit lijkt niet altijd aanwezig in de techniek, maar dit is iets waar Bonk Elektro zich graag mee onderscheidt. Zie bijv. Bellezza.

Diploma's/certificaten
Technicus Sterkstroom Installaties ('01), Autocad ('00), VCA ('08), NEN1010 voor ontwerpers ('08), Basiscursus verlichting ('09), Faac Automatische deuren ('09), Moeller draadloos schakelen ('09), Meer Met Minder ('10), Basiscursus SMA omvormers (tbv zonnepanelen) ('10)

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.bonkelektro.nl

B

ie

Deventer

Gewoon goed en betrouwbaar


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv