www.burgy.nl
www.burgy.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

BURGY Bouwbedrijf bv

Voor restauratie- en renovatieprojecten

Kasper Burgy (de grootvader van de huidige algemeen directeur van Burgy Bouwbedrijf) is in 1933 gestart met het bouwbedrijf met een duidelijke visie op vakmanschap en liefde voor het restaureren. Kleinzoon Kasper Burgy is sinds 1991 algemeen directeur en aandeelhouder van het bedrijf.

Jitse Brak is op 1 januari 1999 toegetreden tot de directie en is tevens aandeelhouder. Het bouwbedrijf Burgy is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot modern bedrijf, maar in de uitgangs-punten is geen verandering gekomen. Nog steeds oefenen de medewerkers van Burgy Bouwbedrijf elke dag hun vakmanschap uit met trots voor hun werk en met voorkeur voor een stijl van bouwen die kan worden samengevat als klassiek bouwen.

Klassiek bouwen
Natuurlijk zijn de uitgangspunten van het klassiek bouwen aan de orde bij de restauratie- en renovatiewerkzaamheden die door Burgy medewerkers worden uitgevoerd. In de restauratiemarkt in de regio Randstad neemt Burgy dan ook een vooraanstaande positie in. Burgy Bouwbedrijf heeft gedurende haar bijna 70-jarig bestaan dan ook veel aansprekende restauratie- en renovatieprojecten uitgevoerd. Het bedrijf is vooral trots op het feit dat haar klanten bij herhaling terugkomen bij Burgy voor dergelijke werkzaamheden. Voor Burgy is het dan ook belangrijk om meer dan een opdrachtgever-aannemer relatie met klanten te ontwikkelen.

Het bedrijf denkt graag mee met zijn klanten en de architecten die als vertegenwoordiger van de klanten optreden. Met een groot aantal architecten heeft Burgy Bouwbedrijf inmiddels een jarenlange relatie opgebouwd. De filosofie van klassiek bouwen wordt door Burgy Bouwbedrijf echter ook toegepast in de nieuwbouwactiviteiten.

Burgy Bouwbedrijf vindt het oordeel van haar klanten op de door haar verrichte werkzaamheden van groot belang, daarom houdt Burgy ieder jaar een enquête bij een groot aantal van de opdrachtgevers over klanttevredenheid.

De medewerkers van Burgy Bouwbedrijf worden voortdurend opgeleid en getraind voor de restauratiewerkzaamheden. Het komt natuurlijk in de praktijk ook sterk aan op hun creativiteit, omdat restaureren meestal gaat om maatwerkprojecten.Burgy Bouwbedrijf is betrokken bij de opleiding van leerlingen van technische scholen op het gebied van restaureren. De voortgezette restauratie-opleiding in Leiden wordt door Burgy actief ondersteund.

Het klassiek bouwen komt ook tot uitdrukking in de materialen die door Burgy Bouwbedrijf bij haar werkzaamheden worden gebruikt.Een mooi voorbeeld daarvan is het eigen bedrijfspand van Burgy in Leiden. Dit pand is weliswaar een pand met een zeer moderne uitstraling, maar daarbij zijn de principes van klassiek bouwen als uitgangspunt genomen. Dit toont zich in de architectuur, de keuze van de bouwmaterialen en afwerking van dit fraaie pand. Burgy Bouwbedrijf en haar architect hebben voor dit pand de Europese Glalam Award ontvangen, een prijs voor projecten waarin gelamineerd hout een belangrijk aandeel heeft.

Burgy Bouwbedrijf is een erkend restauratie/aannemingsbedrijf. Het bedrijf voert projecten uit op het gebied van restauratie, renovatie, nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Burgy is aangesloten bij de NVOB een deelnemer aan de Stichting Vakgroep Restauratie en de Stichting Bouwgarant.

Productie
De laatste jaren varieert dit van 6 tot 9 miljoen Euro

Personeelsomvang
Het gemiddeld aantal medewerkers is 50.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.burgy.nl

B

ba

Leiden

Voor restauratie- en renovatieprojecten


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv