www.bvlicht.nl
www.bvlicht.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Bruins Visscher Licht b.v.

Maatwerk in lichttechniek

De lichtmarkt verandert met de snelheid van het licht. Producten en diensten veranderen continu en worden steeds meer complex. Verlichting is door ontwikkelingen in technologieën, in design, in regelgeving, kortom door alle mogelijkheden die er zijn, een vak voor specialisten. Bruins Visscher Licht BV is die specialist, die voor afnemers en leveranciers een betrouwbare partner is op het gebied van licht & lichttechniek en die daarmee continuïteit biedt voor haar relaties.

Op 1 december 2006 vierde Bruins Visscher Licht BV haar 75e verjaardag en al deze jaren zijn wij actief in de electrotechnische markt. Op het gebied van de projectmatige verlichting behoren we tot de grootste spelers op de Nederlandse markt. Vanuit onze vestiging in Groningen werken onze 9 lichtadviseurs in de buitendienst dagelijks aan het realiseren van oplossingen voor lichttechnische vraagstukken. Bij het bieden van oplossingen staan de eisen en wensen van de klant centraal en daarmee wordt elke oplossing een stukje maatwerk.

Nog steeds is Maatwerk in lichttechniek het centrale thema in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het maken van een lichtplan voor huis, tuin, winkel of kantoor, of om het op uw wensen afstemmen en modificeren van modellen en uitvoeringen, vrijwel elke wens van de klant kan worden gehonoreerd. Bij het vinden van de juiste oplossing staat een stuk technische kennis voorop. Daarnaast moet op een creatieve en budgettaire wijze invulling gegeven worden aan uw lichtplan en tenslotte staat een effectieve logistiek garant voor tijdige en juiste levering van de benodigde armaturen, lichtbronnen, accessoires en systemen.

In de afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in nieuwe technieken om het maatwerk in lichttechniek mogelijk te maken. Natuurlijk gebruiken wij een CAD-systeem om uw tekeningen in te lezen, te bewerken en te voorzien van het door ons ontworpen lichtplan. Daarnaast maken wij gebruik van lichttechnische softwaren (o.a. DIALUX en RELUX) om de lichtplannen door te rekenen en te optimaliseren.

Ook in de kennis, kunde en creativiteit van onze medewerkers wordt veel geïnvesteerd. Vrijwel al onze buitendienstmedewerkers zijn opgeleid tot lichttechnicus. Daarnaast worden onze medewerkers in zowel de binnen- als de buitendienst continu geschoold op het gebied van producten en diensten die in de markt beschikbaar zijn. Deze scholing vindt plaats in nauwe samenwerking met de leveranciers Bruins Visscher Licht BV. Op deze manier kunnen wij u steeds op de juiste wijze van dienst zijn en een partner voor u zijn op het gebied van licht & lichttechniek.

Maak op onze website kennis met Bruins Visscher Licht, maatwerk in lichttechniek. Kijk in onze portfolio naar projecten die zijn gerealiseerd. U vindt een overzicht van de artikelen en programma's die wij in ons assortiment voeren. En tenslotte hebben wij een deel van ons omvangrijke assortiment opgenomen in een digitale catalogus.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.bvlicht.nl

T

ie

Groningen

Maatwerk in lichttechniek


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv