www.cepezed.nl
www.cepezed.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Architectenbureau CEPEZED B.V.

Architectenbureau

Cepezed realiseerde de afgelopen vijfentwintig jaar verspreid over Nederland opdrachten uiteenlopend van bedrijfsgebouwen, laboratoria, kantoren, praktijkruimten, woningen en woningbouwprojecten tot bruggen, masten, staartmeubilair en meubelontwerpen. Onder leiding van Michiel Cohen en Jan Pesman is het bureau in deze periode gegroeid naar de huidige bezetting van circa 35 medewerkers. Sinds enige tijd wordt tevens werk gerealiseerd in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.
Cepezed werkt samen met Bouwtea, een aan het architectenbureau verbonden bureau dat de coördinatie en uitvoering van vrijwel alle projecten van Cepezed verzorgt.

Cepezed gaat bij elke nieuwe opgave op zoek naar een heldere vertaling van het programma van eisen in een overzichtelijke en aangenaam functionerende architectuur. Het doel is telkens te komen tot gebouwen die - zonder te refereren aan klassieke vormen - vanzelfsprekend mooi en prettig in het verblijf en gebruik zijn. Gebouwen met een humane, open architectuur die gericht is op de toekomst; veranderbaar en demontabel, open en transparant. Lichte gebouwen die met een minimum aan materiaal en installaties een optimaal werk- en verblijfsklimaat mogelijk maken. Om deze architectuur te realiseren was het noodzakelijk om het bouwproces te veranderen en om nieuwe bouwprodukten te ontwikkelen.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.cepezed.nl


ba

Delft

Architectenbureau

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv