www.compaq.nl
www.compaq.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Compaq Computer B.V.

Wereldwijd leverancier van informatietechnologie

Compaq Computer Corporation - een Fortune Global 100 company - is wereldwijd leverancier van informatietechnologie. Compaq is 's werelds grootste fabrikant van computersystemen. Compaq biedt een breed aanbod van hardware, software, oplossingen en services variërend van high-end enterprise computing oplossingen tot communicatieproducten als de handheld iPaq Pocket pc of Presario computers voor thuisgebruik.

Missie
Inspiration Technology is Compaq's vertaling van het begrip IT. Compaq is ervan overtuigd dat mensen, zowel in werk als in privé-situaties, voortdurend hun grenzen trachten te verleggen en resultaten proberen te verbeteren. De beschikbare technologie kan hen helpen het ultieme resultaat te bereiken. Daarom is Compaq voortdurend bezig, in nauwe samenwerking met klanten en partners, om technologie zo slim, perfect en naadloos mogelijk te laten aansluiten op de wensen en eisen van haar klanten.

Compaq streeft ernaar de beste computerpartner in het Internet tijdperk zijn. Een tijdperk waarin informatie online beschikbaar is en gebruikers op een veilige manier overal en altijd toegang hebben tot deze informatie. Compaq voorziet haar klanten van ICT-oplossingen waarmee bedrijven 24 uur per dag, 7 dagen in de week onafgebroken zaken kunnen doen.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.compaq.nl


ah

Gouda

Wereldwijd leverancier van informatietechnologie

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv