www.delmeco.nl
www.delmeco.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Delmeco Group B.V.

Technisch adviesbureau in Zuidwest Nederland

Delmeco Group B.V. heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een vooraanstaande technische dienstverlener in Zuidwest Nederland. Op het bedrijventerrein De Poel II in Goes is eind 2008 nieuwe huisvesting betrokken. Delmeco is actief in advisering, projectbegeleiding, engineering, uitvoering, machinebouw en industriële projecten op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Ook brede kennis uit tal van andere vakgebieden is binnen Delmeco aanwezig. Bouwkunde, (industriële) automatisering, luchtbehandeling en duurzame energie rekenen we evenzeer tot onze specialismen.

Delmeco onderscheidt zich door een groot probleemoplossend vermogen, een voortdurend focus op innovatie en een grote betrokkenheid bij de projecten van onze opdrachtgevers. Als geen ander zijn wij in staat om een ontwerp om te zetten in een kant en klaar marktproduct. Ook de uitvoering nemen wij graag voor onze rekening. Kenmerkend voor Delmeco is de slagvaardige en klantgerichte organisatiestructuur. Opdrachtgevers zijn daardoor verzekerd van een snel, optimaal en onafhankelijk advies. Ook staat de opbouw van onze organisatie garant voor korte interne lijnen, teamwork en daardoor betere oplossingen.

De teams van Delmeco zijn zonder uitzondering samengesteld uit hoog gekwalificeerde medewerkers die talent aan ambitie paren. Ze zijn gewend om projectmatig te werken, hebben steevast een frisse kijk op de zaak en hebben voortdurend het succes van onze relaties voor ogen. Elke medewerker is een meester op zijn of haar werkgebied. Op de werkvloer, op kantoor, achter de tekentafel. Allemaal zijn het professionals waarvoor techniek centraal staat. Daarin schuilt onze kracht en kwaliteit.

Binnen Delmeco zijn de werkmaatschappijen Delmeco Projecten en Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau actief. Dankzij deze verzamelde kennis, en door de betrokkenheid van elke medewerker bij het eindresultaat, heeft Delmeco een unieke marktpositie verworven. Voor tal van ondernemingen, organisaties en (semi)overheid hebben wij ons ontwikkeld tot een onmisbaar partner.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.delmeco.nl

i

wa

Goes

Technisch adviesbureau in Zuidwest Nederland


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv