www.flamco.nl
www.flamco.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Flamco b.v.

Internationaal opererend, toonaangevend bedrijf, dat merkartikelen vervaardigt en verkoopt ten behoeve van de installatiebranche

Vanaf de oprichting, inmiddels ruim 40 jaar geleden, is Flamco uitgegroeid tot een internationaal opererend, toonaangevend bedrijf, dat merkartikelen vervaardigt en verkoopt ten behoeve van de installatiebranche, waaronder bijvoorbeeld de toepassing voor centrale verwarming.

Flamco heeft 12 vestigingen in Europa (Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Polen, Engeland, Zwitserland, Zweden en Frankrijk) en exporteert daarnaast haar producten over de gehele wereld.

Onze producten kom je dan ook overal tegen. Van expansievaten tot rozetten, van montagemateriaal tot veiligheidsventielen.

In Nederland heeft Flamco 3 vestigingen:
- In Gouda zijn het hoofdkantoor en de fabriek voor de productie van montagemateriaal gevestigd.
- In Bunschoten bevindt zich ons moderne productiebedrijf voor expansievaten van 2 tot 1000 liter. Deze vestiging vervult tevens de centrale logistieke functie.
- In Zutphen is onze fabriek voor toebehoren gevestigd. In deze fabriek wordt messing verwerkt tot ventielen en aanverwante producten.

In het hele land zijn onze medewerkers actief om hun bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze organisatie. Onze productievestigingen vormen daarbij een belangrijk deel van onze organisatie.

In totaal zijn circa 550 mensen in vaste dienst van Flamco.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.flamco.nl


ia

Gouda

Internationaal opererend, toonaangevend bedrijf, dat merkartikelen vervaardigt en verkoopt ten behoeve van de installatiebranche

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv