www.flexitec.nl
www.flexitec.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Flexitec Liftspecialisten B.V.

Hef, til en handlingsystemen

Flexitec is een dynamische onderneming met een compleet leveringsprogramma op het gebied van hef, til en handlingsystemen. De naam flexitec komt voort uit "flexibel in techniek" en deze stelling hebben wij al vele malen waargemaakt. Onze heftafels worden ingezet om producten, pallets en personen op de juiste werkhoogte te brengen. Dit voorkomt niet alleen rugklachten maar maakt het werken in de productie makkelijker en sneller. De heftafels kunnen voorzien worden van een verrijdbaar onderstel en zijn hierdoor multi-functioneel inzetbaar op elke werkplek! Ook maken wij maatwerk oplossingen in combinatie met de heftafels. De u-vorm heftafel kunt u beladen met een handpallet truck. Bij de laagbouw heftafels is een oprijplaat leverbaar zodat u eenvoudig de pallet op de heftafel kunt plaatsen.

De vacuümhefslangsystemen zijn inzetbaar voor het snel tillen van dozen, zakken, platen enzovoorts. Als een standaard zuigmond niet kan of als het product niet geschikt is voor het tillen met vacuüm dan ontwikkelen wij pneumatische klemsystemen of andere technieken zodat uw product wel getild kan worden. Uniek is het één-grip bedieningssysteem dat ervoor zorgt dat u snel en eenvoudig kunt handelen. Voor het ophangen van de vacuümslangheffers kunt u gebruik maken van een aantal verschillende ophangsystemen zoals bijvoorbeeld; zwenkarmen, knikarmen en x/y railsystemen. Vraag onze adviseur voor een vrijblijvend advies !

De vacuümheffers kunnen van zeer eenvoudig tot zeer complex worden uitgevoerd. Flexitec is zeer concurrerend met zowel standaard alsmede ook maatwerk oplossingen. Met de vacuümheffers kunt u producten tillen, kantelen en ook roteren! Veelal worden de vacuümheffers toepgepast voor plaatmaterialen, deuren, balken, panelen, glas enzovoort. Wij passen de techniek aan om uw til probleem zo doeltreffend mogelijk op te lossen en niet andersom. Samen met verschillende ophangsystemen bieden wij een complete oplossing, vanaf de ontwikkeling tot en met de montage en service!

De goederen liften worden op maat voor u geproduceerd en passen in elk pand. Voor de zware lasten kunnen schaarliften en hydraulische mastheffers worden toegepast. De platform liften zijn geschikt het transporteren van goederen en personen. Vraag onze adviseur welk systeem voor u het meest geschikt is.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.flexitec.nl

F

wa

's-Heerenberg

Hef, til en handlingsystemen


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv