www.flexurance.nl
www.flexurance.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Flexurance

Zekerheid, zowel voor talent als voor de klant

Flexibiliteit
De technisch adviseurs van Flexurance zijn flexibel en breed inzetbaar. Klanten kunnen bij ons terecht voor vakkundige specialisten op vrijwel alle denkbare functies in de civiele techniek en bouwkunde. Als talent ben je bij ons aan het juiste adres voor een boeiende carrière met de afwisseling van werken bij interessante opdrachtgevers en projecten.

Zekerheid
Onze adviseurs werken op locatie bij de klant. Wij bieden de zekerheid van een vaste baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden in combinatie met uitdagende en spraakmakende projecten. Flexurance is goed voor talent en daarvan profiteert ook de klant. De klant is verzekerd van loyaal en betrokken personeel.

Transparantie
Flexurance heeft geen geheimen. Niet voor onze medewerkers en niet voor onze opdrachtgevers. Onze open communicatie vormt de basis voor een transparante bedrijfscultuur waar de mens centraal staat!

Kennis
De enorme hoeveelheid kennis die onze civieltechnisch en bouwkundig adviseurs samen in huis hebben, wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Interessant en leerzaam voor talent. De klant heeft hierdoor toegang tot het totale kennisplatform van Flexurance.

Innovatie
Flexurance is vernieuwend in haar persoonlijke benadering. Wij zoeken projecten die passen bij onze adviseurs, en niet andersom. Wij maken van al onze medewerkers een analyse van hun persoonlijkheidsprofiel. Dankzij deze innovatieve manier van werken, kunnen we vooraf goed beoordelen of de gevraagde rol binnen een organisatie past bij de individuele capaciteiten en wensen van onze adviseurs. Het combineren van talent binnen ons kennisplatform leidt regelmatig tot innovatieve technische oplossingen.

Perfectie
Flexurance is in korte tijd uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vestigingen. De groei zet zich door, terwijl de unieke bedrijfscultuur bewaard blijft. Niet alleen ons talent, ook wijzelf streven naar perfectie. We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze organisatie zorgvuldig wordt bewaakt; wij zijn dan ook ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.flexurance.nl

Ua

ca

Zwijndrecht

Zekerheid, zowel voor talent als voor de klant


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv