www.gbb.nl
www.gbb.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Glasbewerkings Bedrijf Brabant b.v.

Glasbewerkingsbedrijf

Welkom bij Glasbewerkings Bedrijf Brabant (GBB), een van de meest vooruitstrevende en vakbekwame bedrijven in de glasbranche. Al vanaf de oprichting in 1951 is GBB gevestigd in Tilburg, waar inmiddels zo'n twintig medewerkers elke dag werkzaam zijn in diverse glasdisciplines. Verder werken we regelmatig samen met niet aan de onderneming verbonden kunstenaars en kunstenaressen.
In deze website vindt u alle informatie over de producten en diensten van Glasbewerkings Bedrijf Brabant. Over de restauratie en realisatie van glas-in-lood, gezandstraald glas en glasappliqué, de samenwerking met vrije kunstenaars en de brancheproducten die wij importeren en distribueren.

Wat deze website vooral zal duidelijk maken is dat ons bedrijf even veelzijdig en kleurrijk is als onze producten. Bovendien hebben we de perfecte balans gevonden tussen innovatie en ambacht. En dat is maar goed ook, want iets breekbaars kun je maar het beste toevertrouwen aan ervaren handen. Bij GBB is dat zeker het geval. Het ISO 9002 certificaat maakt dat nog eens glashard duidelijk.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.gbb.nl


ba

Tilburg

Glasbewerkingsbedrijf

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv