www.google.nl
www.google.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Google Netherlands Holdings B.V.

Alle informatie wereldwijd toegankelijk en bruikbaar

Het doel van Google is om alle informatie wereldwijd toegankelijk en bruikbaar te maken.

Een eerste stap om dit doel te bereiken werd gezet door de oprichters van Google, Larry Page en Sergey Brin, die een nieuwe technologie ontwikkelden voor zoeken op het Internet. Het idee voor deze technologie ontstond in een studentenflat op de campus van Stanford University en de uitwerking ervan vond al snel een weg naar gebruikers over de hele wereld. Google wordt inmiddels erkend als 's werelds grootste zoekmachine, die een gebruiksvriendelijke service biedt waarmee gebruikers in een fractie van een seconde de gewenste resultaten te zien krijgen.

Wanneer u de startpagina van Google opent, hebt u de mogelijkheid om informatie te zoeken in talloze verschillende talen. U kunt nieuwskoppen lezen, meer dan 880 miljoen afbeeldingen doorzoeken en 's werelds grootste Usenet-archief doorbladeren, met meer dan 845 miljoen berichten die teruggaan tot 1981. (red: cijfers dd 24/10/07)

Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden om ook zonder de Google-startpagina te openen, toegang te krijgen tot deze informatie. Met de Google Werkbalk kunt u zoekopdrachten uitvoeren vanaf elke locatie op het Internet. En wanneer er helemaal geen computer in de buurt is, kunt u Google gebruiken vanaf een aantal draadloze platforms, waaronder WAP- en i-mode-telefoons.

De bruikbaarheid en het gebruiksgemak hebben Google tot een van 's werelds meest bekende merken gemaakt en dit alles via mond-tot-mondreclame door tevreden gebruikers. Als bedrijf genereert Google omzet door adverteerders de kans te bieden meetbare, kosteneffectieve online advertenties te leveren die zijn toegespitst op de inhoud van de pagina waarop ze worden weergegeven. Hierdoor zijn de advertenties nuttig voor zowel de gebruiker als de adverteerder. We zijn van mening dat het belangrijk is dat advertenties te onderscheiden zijn van de zoekresultaten of andere inhoud op een pagina, omdat adverteerders hiervoor geld betaald hebben. We plaatsen dan ook geen advertenties in de zoekresultaten zelf en we accepteren ook geen geld om een advertentie op een hogere positie binnen de zoekresultaten weer te geven.

Duizenden adverteerders gebruiken ons Google AdWords-programma om hun producten en diensten te promoten op het web via doelgerichte advertenties. We zijn ervan overtuigd dat AdWords hierin het beste programma in zijn soort is. Bovendien doen duizenden webmanagers hun voordeel met ons Google AdSense-programma om advertenties te leveren die relevant zijn voor de inhoud van hun sites om zodoende een grotere omzet te genereren en de gebruikerservaring te verbeteren.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.google.nl

As

ai

Amsterdam

Alle informatie wereldwijd toegankelijk en bruikbaar


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv