www.groepmiddenbetuwe.nl
www.groepmiddenbetuwe.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Groep Midden Betuwe

Specialisten op het gebied van verhardingen, aanleg van leidingen, leidinginspectie en –renovatie, waterbodemsanering, milieuwerken, betonreparatie, slibverwerking, kust- en oeverwerken en op- en overslagterreinen

Midden-Betuwe Aannemingsmij. is onderdeel van Groep Midden Betuwe (GMB) en is gevestigd in Opheusden. Binnen de grond-, weg- en waterbouw en de beton- en industriebouw heeft GMB verschillende specialismen ontwikkeld. Daartoe behoren verhardingen, aanleg van leidingen, leidinginspectie en –renovatie, waterbodemsanering, milieuwerken, betonreparatie, slibverwerking, kust- en oeverwerken en op- en overslagterreinen. Midden-Betuwe Aannemingsmij. heeft als werkmaatschappij haar eigen specialismen.

Overál goed in zijn, is een utopie. Maar dankzij onze gunstige organisatiestructuur, kunt u een beroep doen op een breed scala aan specialismen. Dat heeft te maken met de G van GMB. GMB is een Groep werkmaatschappijen, met elk zijn eigen specialisme(n). Midden-Betuwe Aannemingsmij. is breed georiënteerd op het gebied van de grond- weg en waterbouw. De activiteiten van deze werkmaatschappij behoren vanaf de start van GMB tot de kernactiviteiten.

Enerzijds profiteert u van het kleinschalige en persoonlijke karakter van de vestigingen. Anderzijds staat de volledige Groep Midden Betuwe voor u klaar. Samen goed voor een jaaromzet van rond de 90 miljoen euro en een vaste baan voor 350 medewerkers.
We beschikken over de flexibiliteit en capaciteit om projecten te realiseren van 2.000 euro tot
20.000.000 euro. Tot tevredenheid van een groeiend aantal opdrachtgevers, waaronder waterschappen, zuiveringsschappen, NS, gemeenten, particuliere bedrijven, nutsbedrijven, Rijkswaterstaat en provincies. Het zijn de vele boeiende k(l)anten van de grond-, weg- en waterbouw.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.groepmiddenbetuwe.nl

B

cr

Opheusden

Specialisten op het gebied van verhardingen, aanleg van leidingen, leidinginspectie en –renovatie, waterbodemsanering, milieuwerken, betonreparatie, slibverwerking, kust- en oeverwerken en op- en overslagterreinen


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts € 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv