www.gti-group.com
www.gti-group.com
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

GTI nv

Technische dienstverlening in de utiliteit,  industrie en infrastructuur in de Benelux

GTI richt zich op technische dienstverlening in de utiliteit, industrie en infrastructuur in de Benelux. GTI ontwikkelt integrale oplossingen: van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer, in alle voorkomende technische disciplines. GTI vervult deze functies voor haar opdrachtgevers via een netwerk van eigen werkmaatschappijen, samenwerkingsverbanden en strategische allianties. GTI heeft de kennis, ervaring en omvang om de meest uiteenlopende projecten uit te kunnen voeren.

GTI ontwikkelt zich tot een marktgerichte organisatie waarin alle aspecten van technische dienstverlening geïntegreerd of op deelgebieden kunnen voorkomen. GTI-bedrijven behandelen zowel grote en complexe projecten als kleinere en eenvoudigere projecten. Kernbegrippen in de dienstverlening van GTI zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.

GTI heeft bijna 10.000 medewerkers in dienst en beschikt over een netwerk van 90 bedrijven in Nederland en België. Deze bedrijven zijn georganiseerd in de sectoren GTI Utiliteit, GTI Industrie, GTI Infratechniek en GTI België. GTI heeft de Benelux als thuismarkt, maar is wereldwijd actief waar opdrachtgevers dat vragen.

Het op 11 april 2001 aangekondigde bod van Tractebel op alle aandelen van GTI is begin september afgerond. Door samenvoeging met de activiteiten van de Fabricom Groep ontstaat een zeer sterke speler in de Benelux op het gebied van de technische dienstverlening. In de Benelux alleen telt de Groep ca. 20.000 medewerkers en verwacht zij voor 2001 een omzet van EUR 2.3 miljard.
Met de activiteiten van GTI in Nederland, GTHM-EI, Entrepose en Delattre-Levivier in Frankrijk, Sulzer Infra in Zwitserland, binnen Fabricom Groep is een leidende speler ontstaan op Europees niveau van utilitaire en industriële dienstverlening met een groepomzet van EUR 6 miljard. Fabricom Groep is de operationele eenheid van Tractebel voor industriële installaties en onderhoud. Tractebel is de energiepijler van SUEZ.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.gti-group.com


ia

Bunnik

Technische dienstverlening in de utiliteit, industrie en infrastructuur in de Benelux

www.gti.nl


ia

Oisterwijk

Technische dienstverlening in de utiliteit, industrie en infrastructuur in de Benelux

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv