www.heutink-proj.nl
www.heutink-proj.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Projektontwikkeling en
Bouwbedrijf Heutink

Ontwikkelt, ontwerpt en realiseert projecten voor particuliere woningbouw

Voor Projektontwikkeling en bouwbedrijf Heutink is het ontwikkelen, het ontwerpen en het realiseren van duurzame projectmatige en particuliere woningbouw al generaties lang dagelijks werk. De onderneming is opgericht in 1912 en opereert vanuit drie regiokantoren in Genemuiden, Zwolle en Lelystad.

Heutink heeft alle disciplines van het bouwen onder één dak. Hierdoor kan zekerheid geboden worden vanaf het ontwikkelen, het ontwerpen, het vervaardigen, het installeren, tot en met de nazorg van de woning. Dit volgens de echt traditionele bouwmethode.

Door onze specialisaties op het gebied van ontwerp, constructie, planning, budget-, kwaliteitsbewaking te bundelen binnen een slagvaardige, flexibele organisatie, staat Heutink garant voor meer bouwvolume. Het is immers van groot belang dat de woning in een goede tijdsplanning wordt uitgevoerd, zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan ontwerp en kwaliteit.

Om de organisatie, tijdsplanning en bouwkwaliteit op een hoog niveau te houden, beschikt Projektontwikkeling Heutink over eigen metsel-, timmer-, dakdekkers-, tegelzetters- en lijmploegen.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.heutink-proj.nl


ba

Genemuiden

Ontwikkelt, ontwerpt en realiseert projecten voor particuliere woningbouw

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv