www.hevo.nl
www.hevo.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Hevo Bouwmanagement B.V.

Voor projectmanagement in huisvesting, werkzaam op het gebied van utilitaire bouwprojecten voor overheid en bedrijfsleven

Hevo Bouwmanagement is een bureau voor projectmanagement in huisvesting, werkzaam op het gebied van utilitaire bouwprojecten voor overheid en bedrijfsleven.
Hevo is namens opdrachtgevers verantwoordelijk voor het integrale management van nieuwbouw- en renovatieprojecten in het onderwijs, de zorg en op het gebied van voorzieningen voor welzijn en recreatie en veiligheid. Ook heeft Hevo gespecialiseerde divisies voor kantoor- en bedrijfshuisvesting en woningprojecten.

De bijzondere en hoogwaardige werkwijze van Hevo heeft in de 25 jaar van haar bestaan geleid tot een groot aantal tevreden opdrachtgevers in alle sectoren.

De opdrachtgever en diens tevredenheid hebben een speciale plaats in het denken en doen van de medewerkers van Hevo. Dit is verwoord in de visie en missie. Kernwoorden daarin zijn respectvol, zorgvuldig, integraal en verantwoordelijk.

De ruim 100 zeer gespecialiseerde medewerkers van Hevo werken door heel Nederland vanuit een goed bereikbaar kantoor aan de A2 in 's-Hertogenbosch.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.hevo.nl


ba

's-Hertogenbosch

Voor projectmanagement in huisvesting, werkzaam op het gebied van utilitaire bouwprojecten voor overheid en bedrijfsleven

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv