www.homij.nl
www.homij.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

HOMIJ
Technische Installaties bv

Alle mogelijkheden om uw installaties te verzorgen

Met 11 vestigingen in Nederland heeft HOMIJ Technische Installaties bv alle mogelijkheden uw installaties te verzorgen; van ontwerp en realisatie tot en met preventief onderhoud en outsourcing van uw data- en telecommunicatienetwerk.

HOMIJ Technische Installaties bv is actief op de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en telematica. De onderneming is gespecialiseerd in het berekenen, ontwerpen en realiseren van installaties in de industrie, utiliteitsbouw, gezondheidszorg en infrastructuur.

Bij HOMIJ werken meer dan 600 gekwalificeerde medewerkers. De omzet beweegt zich rond Euro 86 miljoen. HOMIJ is een werkmaatschappij van Volker Wessels te Rotterdam.

Het zwaartepunt ligt in projecten op het gebied van de elektrotechniek en werktuigbouw. Vanuit de historie zijn beide disciplines vrijwel even groot.
De expertise in de elektrotechniek behelst vrijwel alle aspecten t.b.v. de utiliteitsbouw, de gezondheidszorg, de industrie en de infrastructuur.

Op het werktuigbouwkundig gebied is HOMIJ voornamelijk actief in de utiliteitsbouw, in de gezondheidszorg en in de zogenaamde lichte industrie.

HOMIJ wil zich onderscheiden door haar technische kennis, zowel ten behoeve van het ontwerp als de uitvoering en door de planmatige aanpak van het installatieproces.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.homij.nl


ia

Nieuwegein

Alle mogelijkheden om uw installaties te verzorgen

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv