www.htm.net
www.htm.net
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

HTM

Verzorgt personenvervoer in de regio Haaglanden en Dordrecht

HTM Personenvervoer NV is een zelfstandige onderneming die personenvervoer verzorgt in de regio Haaglanden en Dordrecht. De wensen van de klant staan hierbij centraal. Met circa 2400 medewerkers vervoert HTM jaarlijks meer dan 130 miljoen klanten.

HTM heeft als missie het op commerciële basis aanbieden van diensten om op betrouwbare wijze mensen te vervoeren. HTM wil zich profileren als een hecht onderdeel van de stad. Het openbaar vervoer heeft in onze ogen een duidelijk maatschappelijke rol. Die verder gaat dan het rijden van bussen en trams. HTM wil een actieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de stad. HTM ondersteunt lokale evenementen, draagt bij aan een duurzame ontwikkeling en treedt op als een goed werkgever.

HTM streeft ernaar in Nederland tot de 4 à 5 grootste aanbieders van openbaar vervoer te blijven behoren met accent op light rail en stedelijke gebieden. De thuisbasis is en blijft het stadsgewest Haaglanden. Deze dynamische regio kan niet zonder goed openbaar vervoer.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.htm.net


ci

's-Gravenhage

Verzorgt personenvervoer in de regio Haaglanden en Dordrecht

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv