www.igids.nl
www.igids.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

I Gids, internet adressengids

Internet-adressengids

De I GIDS is een overzichtelijke gids in een handzaam formaat die onmisbaar is geworden voor de internetgebruiker. In deze gids vindt u internetadressen van bedrijven, instellingen en informatieve sites gerangschikt in overzichtelijke rubrieken.
De voordelen van de I GIDS zijn o.a. dat u een hoop tijd uitspaart met surfen, gericht een site kan bezoeken en offline kan bekijken wat internet zo al te bieden heeft, waardoor men op jaarbasis heel wat kosten en tijd bespaart.

Sinds 1995 is de I GIDS overal verkrijgbaar en heeft hierdoor een leidende marktpositie kunnen opbouwen onder de internetbladen. Hierdoor telt de I GIDS ondertussen (2001) een oplage van 27.000 stuks per kwartaal, met meer dan 2.200 abonnees. Het totale lezersbereik van de I GIDS ligt nog beduidend hoger, namelijk elk kwartaal rond de 40.000. Mede doordat deze gids vrijwel in alle bibliotheken ligt en bij vele bedrijven als naslagwerk wordt gebruikt. Daarbij is de I GIDS verkrijgbaar bij meer dan 2.500 winkels in Nederland en Vlaanderen bestaande uit o.a.: de Bruna, Ako, V & D, Bijenkorf en boek- en tijdschriftenwinkels.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.igids.nl


ai

Amsterdam

Internet-adressengids

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv