www.ijskoud.nl
www.ijskoud.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

B.V. Koudetechniek IJskoud

Specialist op het gebied van Koeltechniek.

Op sommige plekken op de wereld is continue koude een vanzelfsprekend verschijnsel. Maar waar dat niet het geval is en er wel behoefte aan bestaat, moeten we zelf oplossingen vinden. Alleen, daar komt best het een en ander bij kijken.
Koudetechniek is dan ook een vak apart. En Koudebureau IJskoud beheerst 't. Tot in de puntjes zouden we in alle bescheidenheid willen zeggen. Dat hebben we bereikt door gedurende de vele decennia die we nu bestaan alleen met de beste materialen te werken, veel te investeren in opleidingen van personeel en vooral ook goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers (hetgeen overigens regelmatig resulteert in door Koudebureau IJskoud zelf ontwikkelde nieuwe technieken en producten). Pas dan kun je een echte partner in business zijn. Voor, tijdens en zeker ook na de aanleg van koudetechnische installaties! Daarnaast maakt Koudebureau IJskoud zich sterk voor regelgeving die de vakbekwaamheid van koudetechnische bedrijven naar een hoger niveau brengt. De opdrachtgevers van Koudebureau IJskoud komen uit diverse branches, in grote lijnen onder te verdelen in 4 groepen: Overheid/Gemeenten, Horeca, Instellingen/Ziekenhuizen en de Industrie c.q. Bedrijven.

Ons personeel is een team van vakbekwame mensen zoals monteurs, verkopers, administratief personeel en natuurlijk de directeur.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.ijskoud.nl


iw

Amsterdam

Specialist op het gebied van Koeltechniek.

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv