www.infrabo.be
www.infrabo.be
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Groep Infrabo nv

Multidisciplinair bureau, actief in de bouw, infrastructuur, milieu en veiligheidscoördinatie

Groep Infrabo nv is een onafhankelijk Belgisch multidisciplinair studiebureau, actief in de domeinen "bouw", "infrastructuur", "milieu" en de "veiligheidscoördinatie" hiervoor. Het werd opgericht op 1 juli 1983, na aankoop der activa van het gefailleerde zeer bekende Studiebureau Puls uit Turnhout - België.

Sindsdien groeide het bureau uit tot een toonaangevend all-round ontwerp- en engineeringbureau met een vijftigtal vaste medewerkers, ingenieurs, architecten, technici, CAD-ontwerpers en administratief personeel. Elke medewerker onderschrijft de centrale doelstelling van het bureau: een oprecht menselijke, kwalitatieve en volledige dienstverlening aan de opdrachtgever uit de overheidsmarkt en de private en industriële markt.

Het bureau realiseert de laatste jaren een gemiddelde jaaromzet overeenkomstig een equivalente kostprijs aan uitgevoerde werken van ongeveer 50 miljoen Euro.

Het bureau vestigde zich de eerste jaren in een huurpand op de markt in Geel. Dit pand bleek al vlug te klein en in 1989 werd een nieuw kantoorcomplex gebouwd nabij de oprit "Geel-West" van de autostrade E314

Na de overname in 1989 van het bekende landschapsbureau "Carlier", dat eveneens ondergebracht werd in het hoger vernoemde kantoorcomplex, werden in 1991 de activa gekocht van het studiebureau "Verstockt" uit Lier, vooral gespecialiseerd in de bestudering van infrastructuurwerken en technische installaties.

Vanaf 1992 tot medio 2002 maakte Groep Infrabo via een groot Duits ingenieursbureau deel uit van een bekend internationaal concern. Niettemin heeft Groep Infrabo hierbij steeds haar autonomie en onafhankelijkheid tenvolle bewaard en kon bovendien rekenen op de ondersteuning en de know-how van een internationale groep met meer dan 150.000 specialisten in de sectoren energie, milieu, bouw, infrastructuur en andere. Dit bracht het bureau een schat aan Europese ervaring bij.

Met een 100% management buy-out in de zomer van 2002 werd resoluut een nieuwe weg ingeslagen. Dit hield eveneens in dat, gezien de constante groei van het bedrijf en de noodzakelijkheid van een nog modernere werkomgeving, een spoedige beslissing werd genomen tot de bouw van een nieuw kantoorcomplex. Op 5 januari 2004, na amper 8 maanden bouwtijd, werd het nieuwe bureelgebouw in de Langstraat 65 te Tongerlo-Westerlo in gebruik genomen. In een moderne en aangename omgeving hebben hier alle medewerkers de beschikking over de modernste computerapparatuur en –software, aangesloten op een eigen intranet en op het internet.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.infrabo.be

I

ba

Westerlo

Multidisciplinair bureau, actief in de bouw, infrastructuur, milieu en veiligheidscoördinatie

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts € 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl


Relaties beheren? Klik hier!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv