www.injection.nl
www.injection.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Injection Nederland BV

Specialist op het gebied van injecteren

Injection Nederland BV - al sinds 1969 specialist op het gebied van injecteren - heeft in de loop der tijd diverse oplossingen bedacht en gerealiseerd voor rijks- en provinciale overheden, gemeenten, bedrijven en instellingen, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, aannemers, makelaars en particulieren.
Injection Nederland werkt volgens een systeem dat duurzame kwaliteit van werken garandeert, dit mag blijken uit het feit dat aan Injection Nederland in december 1995 het ISO 9002 certificaat werd toegekend.

Waarom injecteren

Injecteren is in veel gevallen een goed en goedkope oplossing voor problemen met bouwwerken. Eén van de specifieke kenmerken van injecteren is dat het echt op de vakkundigheid van de uitvoerenden aankomt.
Daarom is het van belang hiervoor een solide partner te kiezen, een bedrijf dat z'n sporen in de injectietechniek ruimschoots verdiend heeft en dat de meest recente ontwikkelingen op injectiegebied voortdurend nauwlettend in de gaten houdt.

De juiste diagnose

Injection Nederland stelt het belang van de juiste diagnose voorop, terwijl symptoombestrijding alléén wordt vermeden. Hierdoor kan een structurele oplossing van bouwproblemen worden bereikt. Vaak kan dit met injecteren worden gerealiseerd, zonder dat bouwkundige ingrepen nodig zijn.
Schakel daarom altijd eerst de specialist van Injection Nederland in voor een deskundige analyse.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.injection.nl


ba

Vianen

Specialist op het gebied van injecteren

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv