www.interieurbouwapeldoorn.nl
www.interieurbouwapeldoorn.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Interieurbouw Apeldoorn BV

Gespecialiseerd in projectinrichtingen, boek- en kantoorvakhandel, schilders- en behangspeciaalzaken

Interieurbouw Apeldoorn BV werd in 1980 opgericht en heeft circa dertig medewerkers. Klanten heeft het bedrijf door het hele land en incidenteel ook daarbuiten. Ofschoon het bedrijf van alle markten thuis is, kent het ook specialismen, zoals projectinrichtingen, boek- en kantoorvakhandel, schilders- en behangspeciaalzaken. Tot de vaste opdrachtgevers behoren verder de Rabobank, diverse architectenbureaus en inkoopverenigingen.

Dat ons bedrijf alles volledig in één hand heeft is vooral van belang voor de klant. Er moet altijd op heel korte termijn iets worden gerealiseerd. Omdat wij werken met een eigen ontwerpafdeling en vaste toeleveranciers voor bouwkundige voorzieningen, technische installaties, vloer- en plafondafwerking, alsmede verlichtingen en winkelpuien, kunnen wij een strikte planning hanteren en heeft de klant, indien hij dit wenst, slechts één aanspreekpunt met kennis van disciplines.

Een ander sterk punt is de meubelmakerij. Deze meubelmakerij wordt niet alleen bemand door vaklieden, maar is ook toegerust met de modernste snufjes op het gebied van houtbewerking zoals CNC-gestuurde zaag- en freesmachines, zodat perfecte werkstukken worden afgeleverd.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.interieurbouwapeldoorn.nl


ba

Apeldoorn

Gespecialiseerd in projectinrichtingen, boek- en kantoorvakhandel, schilders- en behangspeciaalzaken

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv