www.kijlstra.eu
www.kijlstra.eu
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Kijlstra bv

Producent van betonproducten - de kunst van het alledaagse

Kijlstra is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Daarnaast zijn we een vooraanstaand producent van stenen, banden en tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen en kleuren. Tevens hebben wij in Noord-Nederland een uitgebreid leveringsprogramma in betonmortel.

Kijlstra is rond 1900 gestart als klein aannemingsbedrijf. In de 50-er jaren zijn we gestart met de productie van betonproducten en in 1970 werd buiten Drachten de nieuwe productielocatie in gebruik genomen. Inmiddels heeft Kijlstra 2 vestigingen, in Vianen en Drachten, met totaal ca. 30 ha verhard oppervlak, heeft het een omzet van ca. 40 miljoen euro en geeft werk aan ca. 200 werknemers.

VDH
Kijlstra is onderdeel van de Vermeulen Drachten Holding. Hiertoe behoren onder meer Michel Oprey & Beisterveld, specialist in natuursteen met vestigingen in Echt en Utrecht, Intercodam, specialist in diverse sport-, bouw- en wegenmaterialen gevestigd in Amsterdam, RBM & Grain Plastics, producenten van kunstofleidingsystemen voor riolering, hemelwaterafvoer en watertransport met productievestigingen in Leeuwarden en Hoogeveen, en Beton Industrie Veendam, producent van sierbestrating en gekleurde bestratingmaterialen voor de professionele sector. Alle bedrijven hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze in de GWW-sector producent en/of leverancier zijn van alle producten op en onder de straat. Van heel massaal ..... tot heel speciaal. Totaal realiseren deze bedrijven met ca. 500 werknemers een omzet van ca. 150 miljoen euro.

Onze kernwaarden
Wij hechten grote waarde aan het nakomen van afspraken. Hoge voorraadniveau’s garanderen flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Met betrekking tot kwaliteit zijn KOMO en ISO 9001 uiteraard standaard. Maatvastheid van riolerings- en bestratingsproducten, kleurechte bestratingsproducten, de 100%-zekere EasyLock-buisverbinding, putten en elementen van zelfverdichtend beton: allemaal voorbeelden van de hoge kwaliteit van de Kijlstra-producten. Een optimale advisering door onze verkooop binnen- en buitendienst en onze afdeling werkvoorbereiding, een adequate service en klachtenafhandeling en voor praktisch ons gehele assortiment een levering uit voorraad binnen 3 x 24 uur: allemaal voorbeelden van onze service en klantvriendelijkheid.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.kijlstra.eu

F

cp

Vianen

Producent van betonproducten - de kunst van het alledaagse


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv