www.kooijgroep.nl
www.kooijgroep.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

P. vd Kooij Groep BV

Asbest, sloop, containers, dakgrind, schelpenisolatie

De start van de P. van der Kooij Groep ligt in 1970, toen Piet van der Kooij met de aankoop van tien containers en de bijbehorende installatie de basis legde van de huidige, veelomvattende activiteiten. Een aantal jaren later werd het transport bedrijf van Piet's vader overgenomen. Dit bedrijf, opgericht in 1937 vervoerde en verkocht spoeling van Gist Brocades te Delft naar en aan boeren in de omgeving. In 1983 werden de containerservice en het (bulk-) transport uitgebreid door een wel overwogen keuze voor de milieutechniek. Scheiding, verwerking en hergebruik van bouw- en sloopafval, alsmede recycling van dakgrind (met inbegrip van het zuigen en blazen van dakgrind) behoren vanaf dat moment onlosmakelijk tot de werkzaamheden van het concern.

Tien jaar later, in 1993, betekent asbestverwijdering dan ook een logische verdere uitbreiding van onze activiteiten. Het betrokken onderdeel is inmiddels uitgegroeid tot een uiterst dynamische tak van de organisatie en omvat uiteenlopende (bouw-) ondersteunende activiteiten. Daarmee worden o.a. aannemers, dakbedekkings-bedrijven, woningbouw- corporaties en overheids-instellingen een compleet dienstenpakket geboden.


Dit alles past in ons streven om steeds een totaal-oplossing te kunnen aanbieden: machines, mensen en kennis vormen daarbij een functioneel geheel, waarbinnen efficiënt en dus kostenbesparend kan worden gewerkt. Advies en consultancy zorgen er vervolgens voor dat reeds vroeg in het traject de juiste afwegingen en keuzes kunnen worden gemaakt. Onnodige uitgaven en onaangename verrassingen kunnen op deze manier worden voorkomen. Dat alles maakt het moeilijk om P. van der Kooij Groep onder één noemer te brengen. Wij bestempelen ons daarom maar kort en krachtig als: VEELZIJDIG!

P. v/d Kooij Groep werkt continu aan de kwaliteit van haar werk en de organisatie. Onderstaand een overzicht van de diverse certificeringen:

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.kooijgroep.nl

B

ca

Schiedam

Asbest, sloop, containers, dakgrind, schelpenisolatie


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv