www.langemheen.nl
www.langemheen.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Langemheen Putten B.V.

Baanbrekend in kwaliteit

Reeds vele jaren wordt er door uitvoerende wegenbouwbedrijven volstaan met het aanbieden van uitvoeringscapaciteit op basis van kant-en-klare bestekken, voorbereid door de opdrachtgever zelf.

Daarin komt nu langzaam verandering. Opdrachtgevers vragen steeds vaker een totaal eindprodukt met bijbehorende garanties. Het aanbieden van een dergelijk totaalprodukt vereist nieuwe organisatievormen van bouwprojekten, waarin de traditionele scheiding tussen ontwerp en uitvoering wordt opgeheven,

Dit heeft er toe geleid dat Langemheen Putten samen met een onafhankelijk adviesburo zich zover heeft ontwikkeld dat zij het complete bouwproces kan aanbieden. De integratie van de ontwerp- en uitvoeringsdisciplines en het werken in bouwteams zijn de voornaamste elementen van deze ontwikkeling. Langemheen Putten kan hierop inspelen in samenwerking met een onafhankelijk adviesburo voor civieltechniek.

De toegevoegde waarde van een wegenbouwbedrijf in de ontwerpfase is, de uitgebreide kennis van het uitvoeringsproces. Met deze inbreng wordt bereikt dat ontwerpen al in een vroeg stadium worden getoetst aan de praktijk en tijd- en kosten besparende alternatieven kunnen worden ingebracht.

De coördinatie van het gehele bouwproces is een apart specialisme. Het afstemmen van de verschillende werkzaamheden in de ontwerp- en de uitvoeringsfase is een taak die Langemheen Putten goed past, omdat zij veelal opereren in netwerken van adviseurs en (onder)aannemers.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.langemheen.nl


ci

Putten

Baanbrekend in kwaliteit

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv