www.lbpsight.nl
www.lbpsight.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

LBP Sight B.V.

Adviseur op het gebied van ruimte en milieu

Organisatie
LBP|SIGHT is een partnerschap. De aandelen zijn in handen van vijftien vennoten. Allen zijn specialist op hun specifieke vakgebied en staan met beide benen in de praktijk. De leiding van het bureau is per 1 januari 2012 in handen van een directie bestaande uit drie vennoten.

De bureaustructuur is vergelijkbaar aan die van een gilde. Er werken bekwame en onafhankelijke junior en senior vakmensen die denken, ontwerpen, adviseren en interveniëren. Passie voor het vak is wat hen bindt.

De organisatie is uiterst plat zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden. De honderd medewerkers zijn verdeeld over vijf adviesgroepen. Opdrachtgevers hebben zo altijd directe toegang tot onze kennis en persoonlijk maatwerk.


Geschiedenis
LBP|SIGHT is in 2010 ontstaan uit de fusie tussen de advies- en ingenieursbureaus Lichtveld Buis & Partners (LBP) en SIGHT ruimte en milieu.

De wortels van LBP gaan terug tot 1970. Aanvankelijk adviseerde het bureau uitsluitend op het gebied van lawaaibestrijding, akoestiek en bouwfysica. Later kwamen daar diverse specialismen bij op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening.

SIGHT is in 1987 opgericht. In ruim twintig jaar groeide het bureau uit tot een vooraanstaande adviseur op het gebied van ruimte en milieu. De grondleggers zijn nog altijd als adviseur en partner aan LBP|SIGHT verbonden.


Over ons
Projecten op het gebied van bouw, ruimte en milieu worden steeds complexer. Wetten wijzigen, de regeldruk neemt toe. Ook groeit het aantal stakeholders. Zelfs het eenvoudigste project heeft grote implicaties, zowel ruimtelijk, juridisch, maatschappelijk, economisch en milieutechnisch.

Specialistische kennis is cruciaal; kennis om slimme, innovatieve en vooral praktische oplossingen te ontwikkelen. Minstens zo belangrijk is het vermogen om vraagstukken in hun totaliteit en onderlinge samenhang op te lossen, en vervolgens die oplossingen ook uitgevoerd te krijgen.

Nooit gaan we op de automatische piloot, maar steeds weer opnieuw het wiel uitvinden is ook niet nodig. Wetten en regels zijn streng. Afwijken mag, mits oplossingen gelijk-waardig zijn.

Out of the box-denken en gezond verstand zorgen voor andersoortige, effectieve maar vooral praktische oplossingen.

Op ieder vakgebied willen we de beste mensen in huis hebben specialisten die hun vak tot in de haarvaten beheersen. Experts en adviseurs die een scherp oog hebben voor nut en noodzaak. Van een enkel advies tot geïntegreerde totaaloplossingen. We bekijken vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en brengen alle relevante aspecten in beeld.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.lbpsight.nl

I

ba

Nieuwegein

Adviseur op het gebied van ruimte en milieu


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2013 IDEOMA intelligent systems bv