www.maarsengroep.nl
www.maarsengroep.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Maarsen Groep Beheer B.V.

Ondernemende investeerder met een totaal concept in huisvesting

Maarsen Groep richt zich op het toevoegen van waarde aan onroerende zaken, door (her)ontwik­keling en een actieve relatie met huurders. Voor derden en voor de eigen portefeuille. Dit geldt voor kantoren, bedrijfsruimte, winkels, woningen en gebiedsontwikkelingen in heel Nederland.

Maarsen Groep onderscheidt zich als ondernemende investeerder met een totaal concept in huisvesting. De groep kan elk project geheel in eigen beheer uitvoeren en zelf de financiering op zich nemen.

Voor Maarsen Groep is de investering in bijvoorbeeld duurzame materialen en duurzame energie, zoals koude/warmte opslag, voor de hand liggend. De huisvestingsconcepten van Maarsen Groep kenmerken zich dan ook door duurzaamheid, een tijdloos ontwerp en een eigen identiteit. Maar de nadruk ligt vooral op de kwaliteit van het gebouw en het welzijn van de gebruiker.

Vrijwel altijd vindt de ontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met de toekomstige gebruiker. Het resultaat is huisvesting-op-maat die tegemoet komt aan de uiteenlopende wensen van de opdrachtgever of gebruiker.

De specialiteit van Maarsen Groep is breed. Maarsen Groep beschikt over een ruime ervaring in de ontwikkeling van kantoren, bedrijfsruimte, winkels en woningen alsmede combinaties. De integrale gebiedsgestuurde ontwikkelingsvisie van Maarsen Groep houdt risico's beïnvloedbaar. De kwaliteit van de bebouwing en de openbare ruimte spelen dus een vooraanstaande rol bij de ontwikkeling.

Maarsen Groep beschikt over een ruim aanbod van verschillende werknemers met verscheidene disciplines, waaronder: juristen, projectontwikkelaars, projectmanagers, commercieel- en technisch beheer. Er wordt in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces samengewerkt met potentiële gebruikers, overheidsinstellingen, belanghebbenden (buurtbewoners), stedenbouwkundigen, architecten, vastgoedspecialisten, bouwspecialisten, bouwkostendeskundigen, makelaars en andere adviseurs.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.maarsengroep.nl

M

bp

Amsterdam

Ondernemende investeerder met een totaal concept in huisvesting


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv