www.matrix-software.nl
www.matrix-software.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Matrix Software

Bouwtechnische automatisering

Matrix Software is een zelfstandig Nederlands softwarehuis, gespecialiseerd in bouwtechnische automatisering. Op basis van marktbehoeften en specifieke wensen van opdrachtgevers, ontwikkelen we hoogwaardige software voor automatisering van primaire bedrijfsprocessen. Matrix streeft naar duurzame relaties met opdrachtgevers. Door nauwe samenwerking wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe concepten waarmee de software steeds verder wordt geperfectioneerd. Dat Matrix bij dit alles succesvol is, wordt bewezen door het feit dat Matrix sinds 1983 toonaangevende software en diensten levert.
Matrix ontwikkelt intelligente software voor bouwtechnisch ingenieurs, de staalbouw en de kozijnindustrie. Organisaties die met Matrix werken, zien hun bedrijfsvoering verbeteren: de interne bedrijfsprocessen lopen op rolletjes, de efficiency neemt toe, het bedrijfsresultaat verbetert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bijna 1400 bedrijven in binnen- en buitenland enthousiast zijn over Matrix.

De werkmaatschappij Matrix CAE bedient klanten binnen de ingenieursbranche en de staalbouw. Matrix SH richt zich op klanten in de kozijnindustrie. De software en diensten worden vanuit drie vestigingen door 38 medewerkers aangeboden. De medewerkers van Matrix zijn hun opdrachtgevers optimaal van dienst met software, implementatiebegeleiding, trainingen en helpdeskondersteuning.De functionaliteit van Matrix Software reikt verder dan een basisbehoefte. Elke organisatie stelt specifieke eisen aan software.
De tijd dat automatisering bepaalt hoe u moet werken, kan met de keuze van de juiste software verleden tijd zijn. Matrix biedt u standaardsoftware met een grote mate van flexibiliteit. Ondernemers met visie kiezen daarom voor de innovatieve en toonaangevende software van Matrix.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.matrix-software.nl


as

Nijmegen

Bouwtechnische automatisering

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv