www.mcdonalds.nl
www.mcdonalds.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

McDonald's Nederland B.V.

Fastfood bedrijf

Ruim 30 jaar geleden opende McDonald's zijn eerste Nederlandse restaurant in Zaandam. Door de jaren heen zijn er nieuwe concepten ontwikkeld en producten aan de menukaart toegevoegd. Een ding is echter hetzelfde gebleven: Kwaliteit, Service, Kraakhelderheid en Waar voor je geld, de basisfilosofie van McDonald’s. Kwaliteit van de producten. Service, vanwege de snelle vriendelijke bediening in een kraakheldere omgeving. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Deze filosofie, geformuleerd door oprichter Ray Kroc, vormt de basis voor het succes van McDonald’s.

Openheid en inzichtelijkheid behoren tot de basisgedachten van McDonald’s. Wij streven naar een open dialoog met belangrijke nationale en lokale organisaties, zoals overheden, politieke groeperingen, media en belangenorganisaties. Hierdoor zijn we een onderdeel geworden van de Nederlandse samenleving. Met oog voor de maatschappelijke trends en ontwikkelingen en blijvend in dialoog met externe maatschappelijke partners, geven wij een verdere invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Dit alles in samenwerking met de mensen om ons heen. Want mensen maken McDonald’s.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.mcdonalds.nl


bf

Amsterdam-Zuidoost

Fastfood bedrijf

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv