www.microsoft.nl
www.microsoft.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Microsoft B.V.

Ontwikkelen ondermeer besturingssystemen voor PC's en netwerken, software voor kantoor en thuis, toepassingen voor het Internet en ontwikkel-tools.

Sinds zijn oprichting in 1975 is het de missie van Microsoft om software te ontwikkelen, die positief bijdraagt aan de manier waarop mensen samenwerken, hun business runnen en in de interactie van mensen met hun omgeving. De producten van Microsoft bestaan onder meer uit besturingssystemen voor PC's, server-programma's voor computernetwerken, kantoorprogramma's voor op het werk en thuis, interactieve spellen en multimediaprogramma's, toepassingen voor het Internet en ontwikkel-tools. Daarnaast biedt Microsoft on-line diensten aan, geeft het boeken uit, verkoopt het randapparatuur, en ontwikkelt het geavanceerde softwareproducten. Microsoft-producten zijn verkrijgbaar in meer dan dertig talen en worden verkocht in meer dan vijftig landen. Ze zijn zowel voor de personal computer als voor de Apple verkrijgbaar.

Microsoft vernieuwde onlangs haar visie 'een computer op ieder bureau en in iedere huiskamer', rekening houdend met de toenemende invloed van Internet op ons leven. De nieuwe bedrijfsvisie die tijdens de reorganisatie in maart 1999 tot stand kwam legt meer de nadruk op wensen van klanten en op de mogelijkheden van Internet. Mensen en organisaties moeten op ieder tijdstip, op iedere plaats en vanaf ieder apparaat de mogelijkheid hebben om verbonden te zijn met en gebruik te maken van Internet. Als 's werelds grootste softwareontwikkelaar streeft Microsoft ernaar innovatieve producten te ontwikkelen, die voldoen aan de steeds sneller veranderende behoefte en eisen van de gebruikers. Om hieraan te kunnen blijven voldoen, is het belangrijk continu te blijven luisteren naar vragen en ervaringen van gebruikers. Daarnaast investeert Microsoft aanzienlijke bedragen in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe en betere producten. Alleen zo kunnen gebruikers beschikken over de hoogste kwaliteit van software.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.microsoft.nl

As

as

Amsterdam-Zuidoost

Ontwikkelen ondermeer besturingssystemen voor PC's en netwerken, software voor kantoor en thuis, toepassingen voor het Internet en ontwikkel-tools.


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2013 IDEOMA intelligent systems bv