www.philips.nl
www.philips.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Philips Machinefabrieken

Electronica-onderneming

Philips is een echte multinationale onderneming. Het bedrijf heeft verkoopkantoren in meer dan zestig landen en circa 160 fabrieken in alle werelddelen. Op de lijst van grootste electronica-ondernemingen ter wereld neemt Philips de negende positie in. Dat alles wil niet zeggen dat Philips zijn bakermat, het kleine Nederland, de rug heeft toegekeerd. Tot op de dag van vandaag heeft Philips zeer grote belangen in -en nauwe banden met- het land waar het in 1891 allemaal begon.

Het wereldconcern Philips wordt bestuurd vanuit Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Ook de meeste productdivisies worden bestuurd vanuit Nederland: Consumer Electronics vanuit Amsterdam, Medical Systems vanuit Best (bij Eindhoven), Lighting en Semiconductors vanuit Eindhoven en Domestic Appliances and Personal Care vanuit Groningen.

Philips heeft onderzoeks- en ontwikkelingscentra in de gehele wereld. Maar Nederland spant de kroon. Philips Research in Eindhoven is Philips' grootste onderzoekscentrum (en een van de grootste particuliere researchinstituten ter wereld). Ook belangrijke delen van de product- en procesontwikkeling vinden in Nederland plaats. De komende jaren worden de meeste research- en ontwikkelingsactiviteiten bijeengebracht op de Philips High Tech Campus in Eindhoven.

Het accent van de activiteiten in Nederland verschuift meer en meer naar hoogwaardig werk met een grote toegevoegde waarde. Dat betekent niet dat de fabricage (van zowel grondstoffen en componenten als eindproducten) is verdwenen. Philips heeft anno 2002 een dertigtal fabrieken in ons land, waaronder zeer belangrijke: halfgeleiders in Nijmegen (de grootste chipfabriek in Europa), scheerapparaten in Drachten, fluorescentielampen in Roosendaal, medische systemen in Best.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.philips.nl


ba

Eindhoven

Electronica-onderneming

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv