www.zuid-holland.nl
www.zuid-holland.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Provincie Zuid-Holland

Geslaagd verblijf voor jong en oud

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in Zuid-Holland. De kust met z’n schone zandstranden en bosrijke duinen is één van de aantrekkelijkste bestemmingen van Nederland. Ook het achterland heeft veel te bieden. De rijke cultuur, de boeiende attracties en musea, en de vele winkelmogelijkheden en de diverse fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden waarborgen een geslaagd verblijf voor jong en oud.

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland, net ten zuiden van Amsterdam en is de provincie van zee en bloemen. De lange kust met haar brede schone stranden is één van de meest uitnodigende vakantiebestemmingen van Nederland. Pal achter de duinen liggen de wereldberoemde bollenvelden die de streek in het voorjaar in een sprookjesachtig kleurenpalet veranderen, met als kopstuk Keukenhof, de grootste lentetuin van Europa. Maar Zuid-Holland heeft meer te bieden dan zee en bloemen alleen. In cultureel opzicht heeft deze provincie twee ijzersterke troeven in de wereldsteden Den Haag en Rotterdam. Hier vindt u een topaanbod op het gebied van evenementen, winkel- en uitgaansmogelijkheden en musea. In sfeervolle historische steden als Delft, Dordrecht, Gouda en Leiden is ‘de gouden zeventiende eeuw’ nog springlevend.

In het oosten sluit Zuid-Holland aan op het hart van Nederland. Een puur Hollands landschap van kronkelende dijken, waterlopen met knotwilgen, eeuwenoude boerderijen, molens en meren. Een absolute topper is het molengebied van Kinderdijk dat in 1998 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is geplaatst. Dit ‘Groene Hart’ van Nederland is bij uitstek geschikt voor fietsers en waterliefhebbers. Die laatsten kunnen trouwens ook hun hart ophalen in de Zuid-Hollandse Delta, op de grens met Zeeland in het zuiden. Wie z’n boot wil aanleggen vindt vooral in het vestingstadje Brielle en de voormalige marinehaven Hellevoetsluis een aantrekkelijke ligplaats.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.zuid-holland.nl

Op

ca

's-Gravenhage

Geslaagd verblijf voor jong en oud


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv