www.randstad.nl
www.randstad.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Randstad Uitzendbureau
Afd. Verbouwing en Onderhoud

Uitzendbureau

In 1960 richtte Frits Goldschmeding Uitzendbureau Amstelveen op. Hij was in zijn afstudeeronderzoek (economie) tot de conclusie gekomen dat er plaats was voor een uitzendbureau. Hij verspreidde leaflets bij potentiele uitzendkrachten en bedrijven. Zo kwam de eerste bemiddeling voor een secretaresse tot stand. Nu veertig jaar later is Randstad één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld.

De grootste van alle werkmaatschappijen is Randstad Uitzendbureau. Dit bedrijf bemiddelt in tijdelijk werk voor zo'n beetje elke beroepsgroep en bedrijfstak. Randstad Uitzendbureau is marktleider in Nederland.

Naast het uitzenden van personeel biedt Randstad Uitzendbureau een aantal andere diensten: detachering, payrolling, projectmanagement en (internationale) werving en selectie behoren tot de mogelijkheden. Ook biedt zij oplossingen als in-house service, poolmanagement, ondersteunend management en flex-advies.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.randstad.nl


bf

Amsterdam-Zuidoost

Uitzendbureau

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv