www.schiphol.nl
www.schiphol.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Schiphol Group Nederland B.V.

Exploitant van luchthavens

Schiphol Group is een exploitant van luchthavens. Wij ontwikkelen AirportCities om duurzame waarde te creëren voor onze stakeholders en positioneren Amsterdam Airport Schiphol als de meest toonaangevende AirportCity. Een AirportCity is een dynamische omgeving waar mensen en bedrijven, logistiek en winkels, informatie en entertainment samenkomen en elkaar versterken. Het is behalve een efficiënt multimodaal vervoersknooppunt, een locatie die haar gebruikers 24 uur per dag alle benodigde diensten biedt.

Schiphol Group ontwikkelt luchthavens op basis van de gedachte dat een luchthaven een vlekkeloze tussenstop in het reisproces is waar de bezoeker een unieke ervaring moet worden aangeboden. Dit noemen we de AirportCity-formule.

Met deze formule wordt verder bedoeld dat Schiphol Group bedenkt, bouwt en de regie voert vanuit een heel eigen perspectief. Zij ziet een luchthaven als een stad, die op maat gesneden voorzieningen biedt voor verschillende gebruikers. Zij stemt een breed scala aan deskundigheden en randvoorwaarden op elkaar af, rekening houdend met de operationele, veiligheids- en economische voorwaarden vanuit maatschappelijk oogpunt en kwaliteitsbewustzijn.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.schiphol.nl


oa

Schiphol

Exploitant van luchthavens

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv