www.sittard-geleen.nl
www.sittard-geleen.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Gemeente Sittard-Geleen

Gemeente Sittard-Geleen

In het noorden van Zuid-Limburg ligt de Gemeente Sittard-Geleen. De gemeente bestaat uit de kernen Sittard, Geleen en Born en heeft 98.358 inwoners. De gemeente is gelegen in de Westelijke Mijnstreek. Zuid-Limburg bestaat uit Maastricht, het Heuvelland, Parkstad en de Westelijke Mijnstreek. De Westelijke Mijnstreek wordt wel de "Kroon op Zuid-Limburg" genoemd en heeft als oostgrens Duitsland (Selfkant) en als westgrens de (grens) Maas en België.
De stad kent goede verkeersontsluitingen via de autobanen A2: Noord-Zuid (Amsterdam-Maastricht) en via de A76: Oost-West (Keulen-Antwerpen). Ook de spoorwegen en de luchthaven in Beek (Maastricht-Aachen Airport) zorgen voor goede verbindingen in alle richtingen.

De Westelijke Mijnstreek is een historische regio, staat met beide benen in het roerige heden en werkt hard aan haar toekomst.
Het is een plek waar je kunt genieten van de rust en waar het tevens kan bruisen van cultuur door artistiek theater, gezellige markten en festivals.
Historische dorpen en steden, middeleeuwse kerken, kastelen, kolossale boerderijen en andere bezienswaardigheden maken deel uit van het rijke culturele erfgoed.
De Westelijke Mijnstreek is centraal gelegen, zo bestaat de mogelijkheid om uit te wijken naar steden zoals Maastricht, Luik en Aken die op een steenworp afstand liggen.

Voor de natuurliefhebbers zijn er ook voldoende mogelijkheden. De Westelijke Mijnstreek beschikt over een diversiteit aan landschapskenmerken zoals, water (Geleenbeek), bossen (landschapspark
De Graven), akkers en vlakbij beginnen de heuvels van het zuid-limburgse landschap. Tevens is er een netwerk aan fiets- en wandelroutes te vinden, waarbij je wordt rondgeleid langs de mooiste plekjes in de omgeving.
Ook zijn er in de regio voldoende steden en dorpjes te vinden die beschikken over gezellige cafeetjes en restaurants met culinaire hoogstandjes. De Westelijke Mijnstreek is bij uitstek de ideale plek voor gasten die gemoedelijkheid en gastvrijheid weten te waarderen.

De Westelijke Mijnstreek biedt mogelijkheden voor jong en oud en is zeker de moeite waard om mee te nemen in uw ontdekkingstocht door Limburg.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.sittard-geleen.nl

Og

og

Sittard

Gemeente Sittard-Geleen


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv