www.socrates.nl
www.socrates.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Socrates Digital Video B.V.

Computer imaging, desktop video toepassingen

Socrates, opgericht in 1987, is gespecialiseerd in computer imaging en desktop video toepassingen. Op het gebied van computer imaging ontwikkelt Socrates complexe beeldverwerkingsapplicaties voor haar klanten. Meer informatie hierover vindt u op www.xpressphoto.nl. Op het gebied van desktop video verkoopt Socrates hardware en software voor de professionele audiovisuele markt.
De desktop videomarkt is een snel veranderende markt. In deze markt vertegenwoordigt Socrates een aantal toonaangevende leveranciers als discreet, avid, alias en apple. Onze specialisatie is software en hardware voor 3D animatie, 2D animatie, compositing en video montage toepassingen. Socrates richt zich in deze markt op de professionele gebruiker.
Onze video en 3D workstations zijn specifiek voor dit gebruik geconfigureerd en geoptimaliseerd. Wij hebben breed aanbod van producten op Windows, Linux en Mac OS X. Bij speciale producten hebben wij kotakten met diverse leveranciers, zodat wij u altijd op weg helpen.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.socrates.nl


aa

Amsterdam

Computer imaging, desktop video toepassingen

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv