www.struktonworksphere.com
www.struktonworksphere.com
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Strukton Worksphere

Technologische voorzieningen in gebouwgebonden omgevingen

Strukton Worksphere zorgt voor technologische voorzieningen in gebouwgebonden omgevingen die zij ook kan beheren en onderhouden tegen de beste integrale kostprijs. Zodat onze klanten hun producten en diensten gedurende de gehele levensduur efficiënter kunnen realiseren in een optimale omgeving. Aldus draagt Strukton Worksphere bij aan een veilige, efficiënte, duurzame en comfortabele werk- en verblijfsomgeving, waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren. Complete oplossingen: daar staan we voor en daar gaan we voor.

Bij het ontwerpen, realiseren en exploiteren van gebouwen wordt de rol van installaties en energiemanagement steeds belangrijker. Strukton Worksphere is dan ook niet voor niets onderdeel van de Strukton Groep. Want als full serviceprovider is Strukton een meedenkende partner voor accommodatievraagstukken. Die de gehele keten overziet en die in staat is in het volledige proces van concept- tot exploitatiefase een actieve (regie)rol te spelen. Waarbij kwaliteit op de lange termijn en Total Cost of Ownership voorop staan.

Strukton Worksphere denkt graag met u mee over oplossingen voor zaken als:

Adviezen op maat
U kunt bij Strukton Worksphere terecht voor een compleet dienstenpakket, van advies en ontwerp tot implementatie en onderhoud. Dat betekent dat u altijd één aanspreekpunt heeft en dat is wel zo prettig. Uw contactpersoon verdiept zich uitvoerig in uw bedrijf of organisatie. Hij zorgt voor adviezen op maat en voor de uitvoering daarvan. Zo kunt u zich bezighouden met datgene waar u goed in bent: uw kernactiviteiten.

Strukton Worksphere als onderdeel van Strukton
Strukton is een onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen en de vijfde grootste bouwer in Nederland. Strukton ontwikkelt zich op dit moment van bouwbedrijf tot professioneel dienstverlener in accomodatievraagstukken. Strukton, nu al marktleider op het gebied van PPS-concessies, wil tot de top gaan behoren van de total facility management dienstverleners. Strukton beschouwt de expertise van Strukton Worksphere als een essentiële aanvulling op haar eigen activiteiten.

Door de landelijke spreiding van onze vestigingen kan Strukton Worksphere altijd snel bij u zijn. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maarssen. Daarnaast hebben wij 13 servicevestigingen.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.struktonworksphere.com

B

ia

Eindhoven

Technologische voorzieningen in gebouwgebonden omgevingen


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv