www.tbi.nl
www.tbi.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

TBI Bouwgroep B.V.

Bouw- en techniekconcern

TBI Holdings B.V. is een bouw- en techniekconcern met 118 ondernemingen en vestigingen in zes landen. De bedrijfsopbrengsten in 2001 bedragen 1,7 miljard euro met een bedrijfsresultaat van 54,3 miljoen euro. Het concern telt 10.281 medewerkers in vaste dienst.

De missie van TBI voorziet in het op maatschappelijk verantwoorde en winstgevende wijze ontplooien van activiteiten in bouw, techniek en in de daaraan gerelateerde toeleverende industrie. TBI vormt een herkenbaar netwerk van ondernemingen met alle een eigen identiteit. Het ondernemerschap zo laag mogelijk in de organisatie wordt aangemoedigd. De bedrijven zijn met hun producten en diensten toonaangevende en gerespecteerde partijen in hun markten.

TBI wil Transparant, Betrokken en Integer functioneren en erkent daarom deze kernwaarden. Daarnaast wordt van medewerkers, in aanvulling op hun deskundigheid in het eigen specialisme, een professionele houding verwacht ten aanzien van opdrachtgevers en collega's.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.tbi.nl


ca

Rotterdam

Bouw- en techniekconcern

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv